01-11-2013

Het kalenderjachtseizoen is weer open. Dus in de regen door Delft om te scoren. Gelukkig was er wat te halen en nog leuk ook.

 

traditional17540. Draaien, kan prikkelen! by Vonketrekker
17540smiley5,2 seconden. Logrol in de hand. Als dat geen record is weet ik het niet meer. Hoe was mogelijk? Insiders zijn op de hoogte van het feit dat ik voor lastige caches meestal mijn privé helpdesk bel. Dat was vandaag niet nodig. Ik fietste linea recta in de regen door Delft naar de plaats delict en graaide de cache.
Hoe kreeg ik dit zo snel voor elkaar? Was het ervaring? Waren het mijn arendsogen + brilletje? Was het intuïtie? Was het puur toeval? Was er gespoilerd? Niets van dat al. Een week geleden ben ik rustig naar deze zelfde plek gefietst en heb op mijn gemakje lopen zoeken. Alle ellende in andere logs beschreven was ook mijn deel, maar uiteindelijk graaide ik de link verstopte cache. Toch plaatste ik geen log. Dat had te maken met mijn statistische afwijking genaamd de jachtkalender. Die vermeldde dat er op 1 november caches moesten worden gevonden. En dat was vandaag. Dus nu mijn worteltekening geplaatst.
Dank voor deze mooie cache.

mystery17539. [1DMGE] STEDIN Solar Panel Art by bastgula
smileyGrappig om een waypoint van een mijner caches als uitgangspunt voor een cache te zien nemen. Met genoegen de puzzelstukjes op hun plekje gelegd. Dit soort puzzels kan ik nog wel aan, maar het moet niet veel moeilijker worden. Geen regenbui weerhield mij vandaag om even te kijken waar de oplossing toe leidde. Ik had het kunnen raden. Dank daarvoor.

17538traditional17538. [1DMGE] Powerrrrrrr by vanBaarsel
smileyWaar elektriciteitskastjes al niet goed voor zijn. Ik ben allang de tel kwijt hoeveel doosjes ik daar naast/op/onder/tegen/nabij heb gevonden. Deze hier in de Tanthof in Delft was er ook weer eentje. Goed voor mijn jachtkalender. Dank daarvoor.

traditional17537. [1DMGE] Wandelen by vanBaarsel
smileyHoewel ik graag wandel, had ik nu mijn stadsfiets van stal gehaald om deze heuglijke dag wat in de regen door Delft te fietsen. Tsja, je moet toch wat om je statistieken op orde te krijgen. Deze cache hielp daarbij. Dank daarvoor.

mystery17536. [1DMGE] De Bananenboom by vanBaarsel
smileyZeer verdacht natuurlijk een bananenboom in Delft. Iedereen weet dat die vruchten alleen in bananenrepublieken groeien en Nederland is een koninkrijk, dus geen republiek. Toch heb ik de puzzelstukjes op hun plaats gelegd om te kijken waar eventueel iets bananenachtigs zou zijn te halen en zo kwam ik ergens uit in een stukje bos met veel bomen, maar geen bananenboom. Daadwerkelijk niet. Wel vond ik op de grond iets merkwaardigs en even verderop een petling. Niet echt een manier om mij te overtuigen van het bestaan van een bananenboom. Ik heb mijn worteltekening geplaatst en één van de bomen uitgeroepen tot nepbanananenboom. Ik denk wel, dat het de goede was.
Dank voor deze leuke cache.