26-09-2013

In Tilburg barst het van de caches. Op mijn vouwfietsje een deel daarvan afgewerkt.

 

traditional17425. Het Paardenpad by Jarommeke & Bibabeloeba
17425smileyOp mijn vouwfietsje over het paardenpad gecrost totdat ik bij de cache even een stukje het bos in moest. Toen was ook de laatste cache voor vandaag in the pocket. Leuk dagje in Tilburg doorgebracht. Moet ik nog wel eens doen, want het barst van de caches in deze grote stad. Dank voor deze.

 

traditional17424. Zomaar een verhaal : Het Betoverde Bos by Team Casteleintjes
smileyEn weer trof ik het team Dezedanmaar en nu waren zij eerst bij de cache. Net op het moment dat ik kwam aanlopen, spotten zij de grote kist. Lekker makkelijk voor mij dus. Even gezellig gebabbeld en toen weer verder naar de laatste cache voor vandaag. Dank voor deze leuke cache.


traditional17423. De Poort by Jarommeke & Bibabeloeba

smileyBlij dat er zo'n duidelijke hint werd verstrekt. Eerst probeerde ik het zonder deze hulp, maar dat was bijna niet te doen. Met hint ging het snel. Daarna weer de poort door voor nog wat caches hier in Tilburg. Dank voor deze.


17421traditional17422. De Dino Vogel by Walterwoods

smileyNet nadat de Dino-vogel weer rustig in zijn huisje zat, kwam het volgende team aangefietst. Achteromkijkend bij mijn vertrek zag ik hen aan de verkeerde kant van het pad zoeken, maar ik had alle vertrouwen dat het goed zou komen en dat bleek later op de dag ook, toen ik het team Dezedanmaar opnieuw trof.
Dank voor deze leuke cache.


traditional17421. Bij Willem II rechtsaf by Jarommeke & Bibabeloeba

smileyJammer dat de roemruchte Tilburgse voetbalvereniging Willem II niet eredivisie speelt, want de qua inwonertal 6e stad van Nederland moet toch eigenlijk op het hoogste niveau meedraaien. Laten we het beste hopen voor de toekomst. Voordat ik hier rechtsaf ging, heb ik natuurlijk wel eerst de cache kunnen plukken. Dank daarvoor.

 

multi17420. Van rups naar vlinder by rlvandoorn
17420smileyLijkt me sterk dat uit het door mij gevonden tussenstadium ooit nog een prachtige vlinder ontwaakt. En zeker niet zo mooi als de exemplaren die ik op het stenen bankje aantrof. Het tellen ervan was voor mij een onmogelijke opgave. Niet dat ik kleurenblind ben, maar wel dusdanig visueel gehandicapt, dat ik uit alle kleuren nauwelijks kon onderscheiden welke van de kleurige beestjes nu precies vlinders waren.
Dus toen maar wat gegokt, want daar ben ik toevallig wel goed in. Ook de cache spotte ik vrijwel direct. Dat dan weer wel. Dank voor deze leuke cache.

 

mystery17419. Witbrant Sudoku De Bonus by BiBabeloeba and Jarommeke
smileyAch kom, dacht ik, laat ik wat sudoku's oplossen. De bijbehorende caches lagen namelijk precies in het gebied waar ik vandaag wilde opereren. En zo fietste ik vandaag door een wijk van Tilburg om de vier oplossingen te verzilveren. Met de eerste had ik de meeste moeite. Niet om hem te vinden, maar om hem in handen te krijgen. Ik heb zeker een kwartier in het gras gezeten om met stokjes en dergelijke te peuteren. Uiteindelijk wist ik het door je te openen en de onderdelen bij stukjes en beetjes te verzamelen. Ik wens de volgende veel succes, want ik heb hem na het loggen op dezelfde plek terug geduwd.
17419De overige gingen een stuk gemakkelijker, al heb ik voor nummer 4 een behoorlijk eind omgefietst. Wel een leuke route trouwens beginnend bovenaan de brug over het spoor. Wat ik alleen niet begreep, waarom de grootte van de caches niet gegeven werd. Het zijn toch alle vier micro's? Waarom zou je dat niet gewoon in de beschrijving zetten? Als het nu heel bijzondere constructies zouden zijn, kan ik het me indenken dat je de grootte op 'overig' zet, maar dit waren twee petlings en twee fotocanisters. Daarvan heb je er tegenwoordig duizenden.
Na de vier vondsten trof ik op een fraaie plek een eveneens fraai verstopte bonuscache aan. Mooi gedaan. Dank daarvoor en voor de 4 sudoku's natuurlijk.


mystery17418. Witbrant Sudoku 4 sterren by BiBabeloeba and Jarommeke

smileyAlweer de vierde en 4 sterren sudoku.
Nog lang niet moe nu naar de bonus toe.


mystery17417. Witbrant Sudoku 3 sterren by BiBabeloeba and Jarommeke

17415smileyAlweer de derde en 3 sterren sudoku.
Deze lag gelukkig niet in de rimboe.


mystery17416. Witbrant Sudoku 2 sterren by BiBabeloeba and Jarommeke

smileyAlweer de tweede en 2 sterren sudoku.
Zonder pikhouweel sloeg ik hier genadeloos toe.


mystery17415. Witbrant Sudoku 1 ster by BiBabeloeba and Jarommeke

smileyGestart met de eerste en 1 ster sudoku.
Het tevoorschijn halen was een heel gedoe.


traditional17414. De Gaas by Jarommeke and Bibabeloeba

smileyBijzondere woningen hier in dit stadsdeel van Tilburg. Van de buitenkant ziet het eruit als heel saaie rijen bungalows. Ik heb geparkeerd aan de spoorlijn die langs deze wijk loopt en ben op mijn vouwfietsje gesprongen. Deze cache lag als eerste op mijn route en was niet lastig te vinden. Op naar meer. Dank voor deze.


traditional17413. Dalem by Bri & Co

17413smileyBij de vorige cache stond ik tamelijk dichtbij, maar aan de verkeerde kant van de autoweg. Een flink stukje omfietsen bracht mij toch midden in de woonwijk Dalem van de stad Tilburg, alwaar ik het doosje moeiteloos van zijn plekje rukte. Daarna weer helemaal terug naar mijn geparkeerde bolide ergens westelijk van Tilburg.
Dank voor deze cache.


traditional17412. Zicht op de Zuil #05 by Rees-Five-O.nl

smiley#05 gespot, maar ging wel op listige wijze schuil.
Hier geen spoor van de kromme kunstige zuil.


traditional17411. Zicht op de Zuil #04 by Rees-Five-O.nl

smiley#04 gevonden en dus geen onnodig gepruil.
Een maïsveld ontnam zicht op de kromme kunstige zuil.


17408traditional17410. Zicht op de Zuil #03 by Rees-Five-O.nl

smiley#03 gevonden zonder redundant wolvengehuil.
Heel in de verte blonk de kromme kunstige zuil.


traditional17409. Zicht op de Zuil #02 by Rees-Five-O.nl

smiley#02 gevonden, was kletsnat maar niet vuil.
Heel in de verte blonk de kromme kunstige zuil.


traditional17408. Zicht op de Zuil #01 by Rees-Five-O.nl

smiley#01 gevonden en duidelijk niet in een kuil.
Heel in de verte blonk de kromme kunstige zuil.