12-09-2013

Na 3x kletsnatte caches in Noordwijk hield ik het voor gezien. Toch wel leuk gecached. Daarvoor een leuke multi in Rijnsburg gevonden.

 

traditional17377. Met STIP op de kaart ... Noordwijk by M.I.Casa
17376smileyWat een verhoging der levensstandaard,
Al die STIPPEN op de Nederlandse kaart!
De cache op deze STIP in Noordwijk,
Was echter zo nat als zeik.

 

traditional17376. De Grashoek #1 by Team Alpha Romeo en Jan J.
smileyHet vinden van de cache was niet lastig. De buren wezen mij deskundig te weg. Maar toen de desillusie. Een petling tot de nok toe gevuld met water. Ik heb nog een poosje samen met de buren gekeken of de sluitdop misschien ergens in het gras lag. Maar nee. Onderhoud dus dringend gewenst.
Toch dank voor de cache.

 

traditional17375. De groene strook 2 by Team Alpha Romeo
smileyAls een kikker door de groene strook tussen Noordwijk aan Zee en Noordwijk-Binnen gehipt. Prima manier om de cache te vinden. Dank voor de hint en voor de leuke cache.

 

17374traditional17374. #4 Keun of niet keun - De Zuid by M.I.Casa
smileyHa, alweer een keune cache. Nu aan de boulevard van Noordwijk. Een echte drive-in en nog gratis parkeren ook, tenminste als je de politie te snel af bent. En dat was ik. Snel mijn log gezet en wegwezen voordat de fietsende agent in de verte mij in het oog had gekregen. Dank voor deze leuke cache

.

traditional17373. Villa Ruys by keesmeeuw
smileyInderdaad een indrukwekkende villa zo te zien op de oude foto's in de beschrijving. Jammer dat cultuurbarbaren dit naar de gallemiezen hebben geholpen, zoals de CO dat formuleert. Als ik het goed lees hebben de nazaten van de scheepsmagnaten dat zelf bewerkstelligd.
Dank voor deze leuke cache.

 

traditional17372. Doodlopend by Davevindalles
17371smileyBrrr. Een zakje met daarin een kapot plastic doosje en een zeiknat logboek. Snel mijn initialen WC geplaatst en het zaakje terug gedumpt in de put. Onderhoud dringend noodzakelijk! Of is de cache ook doodlopend?

 

traditional17371. valuable desire by PD2AVE
smileyZoals vooral voetbaltrainers altijd benadrukken: De belangrijkste wedstrijd van hun ploeg is de eerstvolgende. Daarom was het ook mijn diepste wens om deze cache te vinden, toen deze op mijn pad kwam hier in Noordwijk. Er ging een leuke wandeling aan vooraf achterlangs het bedrijventerrein en met uitzicht op de bollenloze bollenvelden. Nadat de cache gevonden was, heb ik mijn prioriteiten verlegd naar de volgende cache. Dat spreekt vanzelf. Dank voor deze leuke cache.

 

 

17370traditional17370. #9 Keun of niet keun - ESTEC / Space Expo by M.I.Casa
smileyEn alweer een keune cache. Nu vlakbij het Nederlandse ruimtevaartcentrum in Noordwijk, pal aan de grens met Katwijk. De hint ter harte genomen om de cache te bevrijden uit zijn gevangenis en dat werkte perfect. Leuk gedaan. Dank daarvoor.

 

traditional17369. precious possession by PD2AVE
smileyEven een kort wandelingetje in Noordwijk om te bepalen wat mijn kostbaarste bezit is. Ik houd het op gezondheid. Hoewel dat niet echt een bezit is. Je zegt namelijk: Ik ben gezond. En je zegt niet: Ik heb gezond. Tenzij je natuurlijk aan het strand hebt gelegen in de zon. Maar dat had ik niet. Kortom: een leuke cache. Dank daarvoor.

 

mystery17368. De Bolle Cache II by Team Ronald.123
Deksels nog aan toe! Voor de derde keer mocht ik een bolle cache vinden. De eerste aan een rivier in 2003. De tweede alhier in Noordwijk in 2010. Tot mijn eigen verrassing had ik de lego-tulpenpuzzel helemaal door. Toch wel een fijn gevoel. Dank daarvoor.

 

multi17367. Bibliotheek by aturenhout
17367Voordat ik ook maar één woordwaarde had kunnen uitrekenen, was ik al aangesproken door twee vriendelijke medewerksters van deze bibliotheek in Rijnsburg. Helaas niet vanwege mijn indrukwekkende verschijning, maar omdat ik fotootjes schoot en dat waren ze hier niet gewend.
Nadat ik mijn beweegredenen min of meer had uitgelegd, maakte ik een rondje door de nieuwe bieb en heb en passant ook nog in wat interessante boekjes staan bladeren. Met de zes benodigde woordwaardes op zak maakt ik vervolgens de wandeling naar de cache exact volgens de richtlijnen van de CO.
Op de stash area bleek ik niet de enige. Iemand van het team HasSeCarLa was al flink bezig met zoeken. Maar goed dat ik haar hier ontmoette, want na vergelijking van onze berekende coördinaten, constateerden we een foutje in die van mij. Ergens moest van een cijfer 1 worden afgetrokken en het vergeten daarvan scheelt toch 12 meter.
Vervolgens had ik het geluk toe te kunnen slaan op de juiste plek en samen hebben we de cache bewonderd. Mooi gedaan en dank daarvoor.