11-09-2013

Bijzondere kalenderdag. Altijd een of meer caches gevonden op deze dag sinds 2003. Nu een mooi rondje nabij Delft gefietst.

 

multi17366. Rondje Klein Delfgauw by AadYvonne
17366smiley11 september is een bijzondere dag. En niet alleen vanwege het drama destijds in 2001 in de VS. Het is namelijk de enige kalenderdag waarop ik sinds mijn start in 2003 altijd één of meerdere caches vond. De eerste jaren gebeurde dat onbewust, maar een paar jaar geleden ontdekte ik de toevalligheid en sindsdien moet er op 11 september een cache gevonden worden. Vandaag was de 11e keer in deze traditie.
Natuurlijk moest er een bijzondere cache aan geloven en ik koos deze, omdat ik al enkele mooie multi's van deze CO heb mogen vinden. Deze kersverse multi bewoog zich oostelijk van Delft in een gebied dat mij door en door bekend is. Geen idee hoe vaak ik in de 38 jaren dat ik in Delft woon hier de boel onveilig heb gemaakt. Ik denk zonder overdrijven minstens duizend keer. Ook mijn eerste cache-dag ging door dit gebied.
Tsja en dan word je soms nonchalant met als gevolg dat ik bij WP04 plots voor IKEA stond in de drukte en me suf zocht naar de juiste foto. Die zat er uiteraard niet bij. Een paar cijfertjes verwisseld, kan iedereen overkomen. Na correctie bleek dit waypoint maar al te bekend. Ik had er eigenlijk niet heen hoeven, maar het was geen straf om het toch te doen.
Onderweg ontmoette ik een dame die beweerde elke dag hetzelfde rondje via Delfgauw en de Delftse Hout te wandelen en elke keer wat nieuws te zien. Een uurtje later kwam ik haar weer tegen en ze kon moeilijk ontkennend antwoorden op mijn vraag of ze nieuwe dingen had gezien. Ik heb haar maar niet aangeraden te gaan geocachen. Voor je het weet wordt ze overladen met teveel info. Ik wilde ook wat nieuws zien en spotte een man die een zoetwaterkreeftje ving uit een plas langs de weg. Het was mij overigens al bekend dat deze beestjes zich rondom de Grote Plas bevinden.
Voor de rest ging de tocht vlekkeloos en mocht ik op een mooie locatie een keurig nette nog naar verse verf ruikende cache vinden die weliswaar hermetisch was afgesloten, maar dankzij een voor mij heldere procedure kon worden geopend.
Dank voor deze mooie cache en leuke fiets/wandel ronde.