24-07-2013

Nieuwe caches in Delft, redelijk dicht bij elkaar. Even snel gepakt, al denken mijn virtuele vrienden daar anders over...

 

multi17204. Koeien in de weijk by AadYvonne
17204smileyInteressante multi in de Delftse wijk Tanthof, temeer daar mijn vrienden Watze Gerben Steensma, Ruurd Draaisma en Ulbe Teake Monsma een klein rolletje spelen in dit koeienavontuur. De bedoelingen van deze multi waren me vrij snel duidelijk, al zo na wp2 , wp3. Voortvarend heb ik de hele route afgelegd en ben daarna probleemloos naar de stash area gegaan, alwaar een leuk verstopte cache op me wachtte. Oh ja, mijn vrienden zijn ook nog even langs geweest voor wat morele ondersteuning. Dat was natuurlijk niet echt nodig, maar hun intenties waren oprecht en dat waardeer ik.
Dank voor deze mooie cache.

 

Note van Watze Gerben Steensma
Carrotte had blijkbaar zijn dag niet, want hij snapte werkelijk niets van de bedoeling van deze cache. Volkomen met de handen in het haar belde hij al bij wp1 om wat tips, omdat hij het plaatje aan het hek niet kon vinden. Na mijn aanwijzingen ontdekte hij weliswaar de juiste plek, maar vervolgens zei de info op het plaatje hem niets. Ik heb het hem zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen en daarna kon ie gelukkig verder.
17204aLater werd ik gebeld door Ulbe om te komen helpen samen met Ruurd en dat heb ik gedaan. Zo hebben we hem gezellig met zijn allen over de streep geduwd.

 

Note van Ruurd Draaisma
Haha, dat was lachen! Watze belde mij om te vertellen dat Carrotte met de Koeien-multi bezig was en er niks van bakte. En dat terwijl we de tags zo gemakkelijk mogelijk hadden verstopt. Al bij de eerste tag had hij Watze lastig gevallen om hulp. Bij de derde tag viel zijn keuze op mij voor een hulplijntje! Net als Watze heb ik hem proberen uit te leggen wat ie moest doen om verder te komen. Het leek warempel wel of ie voor het eerst een GPS in handen had. Laten we het maar op het warme weer houden, dat ie een beetje uit zijn doen was.
Het werd helemaal erg aan het einde van de tocht. Ulbe belde me om samen met Watze hem in het veld bij te staan. Dat leek me inderdaad het beste gezien de omstandigheden.

 

Note van Ulbe Teake Monsma
17204bIk werd ruw gestoord in mijn middagslaapje door Carrotte die weer eens een cache niet kon vinden. Of ik kon komen om hem te helpen, want het was volgens hem te moeilijk om over de telefoon uit te leggen. Hij was bezig in de Tanthof te Delft en had alle punten van een multi gevonden. Maar stond nu verdwaasd naar de gegevens te kijken, waarmee de cache moest worden gevonden. Dus ik erheen en onderweg Ruurd en Watze gebeld om ook te komen. Gedrieën hebben we hem bij wp7 de logica van deze cache uitgelegd, waarna hij geheel op eigen kracht de cache wist te vinden. Dat dan weer wel.

 

multi17203. m #1 in Tanthof - De Spreuk by vanBaarsel
smileyEen mooie spreuk is nooit weg en al helemaal niet als je met behulp daarvan een cache kunt vinden. De spreuk die ik hier aantrof deed mij denken aan de Friese spreuk: “Foar de wyn is elts in hurdrider”, wat zoveel betekent als: met een wijntje op ziet alles er beter uit. Ik heb beide spreuken gecombineerd en zodoende een leuke cache weten te vinden. Dank daarvoor.

 

17201traditional17202. Steuntje by marlil53
smileyEen steuntje kan ik altijd gebruiken. Zo ook hier in de wijk Tanthof te Delft, waar een vers logrolletje mij blij tegemoet lachte. Overigens geschiedde deze zoektocht tijdens een regenbuitje en dat was wel een unicum dezer dagen. Geprobeerd droog te loggen onder het kleine afdakje en dat is geloof ik wel gelukt. Dank voor deze cache.

 

multi17201. m #2 in Tanthof - Zonnepanelen by vanBaarsel
smileyZonnepanelen kun je het best dichtbij de zon plaatsen voor zo hoog mogelijk rendement. Maar in de Tanthof Delft die ongeveer op 150 miljoen kilometer afstand van de zon ligt, kan het natuurlijk ook. En dat schijnen (!) heel wat mensen daar te doen. Zoveel zelfs, dat de CO er een cache van kon bakken (!). Vandaag was ik in de buurt om dit exemplaar van mijn worteltekening te voorzien. Leuk gedaan. Dank daarvoor.