12-06-2013

Middagje rondgereden in de gemeente Kaag en Braassem met plaatsen als Hoogmade, Leimuiden, Oude en Nieuwe Wetering. Vooral veel nano's gevonden.

 

traditional16917. PAALTJE 5 by johnnycache77

smileyMijn cache-dag eindigde met enig sloopwerk in de buurt van Nieuwe Wetering, een plaats die min of meer van de buitenwereld was afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Om te ontsnappen uit dit dorp moest ik zelfs een heel stuk over 16915een fietspad met mijn bolide. Maar men verzekerde mij, dat dit vandaag mocht.

Dank voor deze leuke cache.

 

traditional16916. PAALTJE 4 by johnnycache77

smileyVergeleken bij Paaltje 6 had Paaltje 4 toch wel een erg kort lontje. Ik vond het helemaal niet erg en schreef met plezier mijn worteltekening. Daarna weer het heuveltje afgedenderd. Dank voor deze leuke cache.

 

traditional16915. PAALTJE 6 by johnnycache77

smileyZ52° 12.612 W175° 22.767

Omdat de coördinaten voor de cache niet helemaal klopten, heb ik ze gecorrigeerd en even hierboven vermeld. Via Google Earth kun je zien, dat je dan in zee uitkomt en dat was goed te merken. Het logboekje was helaas flink nat en dat is jammer van het leuke idee. Misschien een iets robuuster constructie vervaardigen?

Toch dank natuurlijk voor dit grappige paaltje dat bovendien op een prettige locatie was te vinden.

 

mystery16914. THECC: Team Hebbes Eerste Carpool Cache by brouwertjes

smileyWhatsApp bleek een heel handige tool om deze cache te vinden. Het was de eerste keer dat ik dit handige chatprogramma in stelling bracht. Ik had natuurlijk al flink wat lopen kijken en tasten en zelfs aanmoedigingen gehad van enige werkers op het industrieterreintje die wisten van de klok, maar niet van de klepel. Toen ik helemaal was uitgekeken op het stuk hek en bovendien uit ervaring weer een lage streek van Brouwertjes verwachtte, werd het tijd voor een hulplijntje naar het team dat onlangs de status van myriacacher heeft bereikt.

 

 
15:55 “Hallo, heb je een tip voor THECC?”
 

“Wie ben jij?” 15:56
 

15:57 “Carrotte.”
 

“Ha! Daar wil ik wel een tip aan geven. Hij is te vinden… daar en daar … 15:58
 

15:59 “Wat gemeen, hahaha. Dank!”
 

“Een streek van Brouwertjes.” 15:59
 

15:59 “Was te verwachten.”
 

16:00 “Ik ga hem nu pakken, hoop ik.”
 

“Hoop ik ook.” 16:00
 

16:06 “Gelukt! Kus en nogmaals dank.”
 

“Geen dank, graag gedaan ;)” 16:06
 

 

Carpool hier, carpool daar,

Ja je ziet ze veel dit jaar.

Ook hier bij Roelofarendsveen,

Ik vond de cache dus niet alleen.

 

traditional16913. paaltje 3 by johnnycache77

smileyVoor ik het wist scheurde ik in het dorp Oude Wetering op ongeveer 5 meter afstand langs de cache en moest minstens een kilometer omrijden voor de juiste aanvliegroute. Maar toen had ik ook wat. Mooi gedaan. Dank daarvoor.

 

traditional16912. LEEECC: Leimuidse Eerste En Enige Carpool Cache by nietvandeslager & mouseenco

smileyJammer nou, dynamiet vergeten. Maar laat ik bij het begin beginnen.
Heel lang geleden maakte ik een fietstocht die startte 16912in Leimuiden op de carpoolplek. Ik dacht toen eventjes deze carpoolcache mee te pikken, maar vergeefs. Na afloop van de tocht deed ik een tweede poging, maar ook die mislukte. Dus droop ik teleurgesteld af.

Een paar weken later tijdens een andere tocht hier in de buurt ontmoette ik twee lieve dames die onder een gezellig babbeltje vertelden wel deze carpoolcache te hebben gevonden en ik kreeg van hen een tip. Vandaag weer hier voor een derde poging en dankzij de tip had ik de cache snel in handen. Maar om de logrol te tekenen, moest het geval eerst gedemonteerd worden. Na wat gewroet zag ik dat er eigenlijk maar één afdoende oplossing was: en staafje dynamiet. Maar zoals gezegd, dat had ik niet bij me.

Dus heb ik zeker een half uur lang op allerlei andere wijzen het geval moeten bewerken, net zo lang tot het toch capituleerde en ik eindelijk mijn worteltekening kwijt kon. Het was volbracht. Leuk gedaan. Dank daarvoor.

 

Carpool hier, carpool daar,

Ja je ziet ze veel dit jaar.

Ook hier in Leimuiden,

Zonder oerwoudgeluiden.

 

16910traditional16911. Verdriet is drie sokken by mouseenco & nietvandeslager

smileyDe intrigerende titel voerde mij een bosje in nabij de plaats Leimuiden alwaar ik na een poosje struinen al mijn verdriet kon achterlaten, omdat ik een leuke origineel verstopte cache vond. Dank daarvoor.

 

traditional16910. Beestenboel by flup&klots

smileyEn ja hoor, het was weer zo ver. Volle logrol. Intussen heb ik meer dan 500 nano’s gevonden en naar mijn schatting was in minstens 10% van de gevallen de logrol vol en probeerde ik toch mijn initialen WC ergens te prutsen. Zo ook nu, maar volkomen onterecht, zo bleek.

Toen ik de dierenwinkel hier in Hoogmade binnenging en een praatje maakte met de dierenvriend, toverde hij een wagonlading lege rolletjes uit de la en kon ik met een zwierig gebaar wat meer info kwijt.

Overigens mijn speciale dank voor de prachtige gc-sticker die het onnodig lang zoeken hier overbodig maakt.

En dank voor de cache natuurlijk.