27-03-2013

Weer twee nieuwe caches in Delft en omgeving. Het vinden ervan gecombineerd met eigen cache-onderhoud.

 

mystery16548. Hij ziet zo geel als een kaassouflé by fred-flinstone

16548smileyJe moet toch wel flink gestoord zijn om zoiets als Spongebob te bedenken. En misschien nog wel meer om het nog leuk te vinden ook. Ik was ooit eens met Boudewijn op stap die met glimmende oogjes over zijn held wist te vertellen. Ik kon mijn oren en ogen bijna niet geloven.

Omdat het hier een cache in Delft betrof ben ik ook maar eens in de wondere wereld van deze tot leven gewekte spons gedoken om alle gestelde vragen te beantwoorden. Ik neem aan, dat Boudewijn de antwoorden zo kan oplepelen. Ik moest er flink voor googlen, maar het lukte.

Zodoende verkreeg ik de coördinaten waar ik vandaag even naar toe ben gefietst. Ter plekke had ik geluk dat de kust volkomen vrij was en ik probleemloos de petling kon lichten. Dank daarvoor.

 

traditional16547. Het Tintatorium by Golddiggers2645 en Max

smileyAls vaste bezoeker van het Tintatorium heb ik vandaag even mijn worteltekening geplaatst. Ik moest natuurlijk wel even de twee meisjes die in het nabijgelegen touwenrek klommen foppen en net doen of ik veel belangstelling had voor dit kunstwerk. Dus maar weer langs al die namen van plaatsen die ooit een handjevol van hun grond afstonden om dat hier te dumpen. En onderwijl heimelijk mijn slag slaan. Maar ja, met dat bijltje heb ik nu al zo vaak gehakt, dat het vrijwel routine was.

Dank voor deze herhalingscache.