20-03-2013

Nieuwe caches in Delft en omgeving. Het vinden ervan gecombineerd met eigen cache-onderhoud.

 

mystery16546. Walk the Dinosaur by Deventer61

16546smileyMijn 500e gevonden nano! Dat verwacht je natuurlijk niet bij het thema dinosaurussen. Ik begrijp overigens dat daarvan ook tamelijk kleine exemplaren rondbanjerden. Zelfs hier in onze contreien. Ik las dat onlangs in Spanje honderden dino-eieren zijn gevonden. En nog wel precies in de buurt van LLeida bij de powertrail waarvan ik anderhalf jaar geleden een gedeelte heb gevonden. Had ik zomaar dino-eieren kunnen vinden in plaats van caches!

Het oplossen van alle vragen ging beter dan ik had durven denken. Vrij snel stond de checker op groen. Vandaag de fiets gepakt om een eigen cache te onderhouden en enkele nieuwe Delftse caches te tackelen. Toen maar even een stukje verder gefietst om ook deze dinosaurus op de staart te trappen. Dat is gelukt, maar ik moest wel even heel goed kijken.

Dank voor deze leuke cache.

 

traditional16545. Bibliotheek TU Delft by fscheerhoorn

smileyHerinneringen. Natuurlijk aan mijn eigen caches die ik hier lang geleden had geplaatst. Maar ook aan mijn werkzame tijd op de TU Delft. We hebben met onze dienst zelfs een persoonlijke rondleiding gehad van Leo Waaijers, de eerste directeur van 16545deze bieb. Hij toonde o.a. trots het systeem van verwarming en koeling via water diep onder de grond. Vooral in de begintijd ben ik meerdere malen even het dak op gewandeld. Ook hebben we eens een rolstoeler helemaal naar boven geduwd in zijn rolstoel, omdat hij ook wel eens boven wilde kijken.

Nu stond ik er dus weer om de door fscheerhoorn geplaatste cache te vinden. Met tranen in de ogen is dat gelukt. Overigens kwamen die tranen van kou en wind, maar ook een heel klein beetje van ontroering. Dank daarvoor.

 

traditional16544. minoesja's eerste by minoesja

smileyKijk, Minoesja kan een cache verstoppen. En kijk, ik heb hem gevonden. En nog wel op een plek met veel wortels. Dank daarvoor.