25-01-2013

Barre fietstocht door de kou naar De Lier. Maar het succes was groot. Liefst 3 caches gevonden.

 

traditional16354. Het Hek by eikenhofjes

16353SmileHa, een hek! Nou ja, hek. Ik heb ze wel eens spectaculairder gezien. Maar ja, ik was hier bij De Lier, waar sommige geocachers nog werken met houten GPS-apparaten. Dus mijn lat ligt hier niet al te hoog wat betreft hekken. En een cache is een cache, nietwaar? En aangezien ik al aardig de kou in al mijn botten voelde, was dit de laatste cache voor vandaag en ben ik zo snel mogelijk teruggefietst naar Delft om daar bij te komen bij de warme kachel. Dank voor deze leuke cache. 

 

traditional16353. Cache-appeltje voor de dorst by noordammetjes

SmileJaja, de hondenuitlatende dames dachten wel te weten wat die oude man daar in de bosjes had gedaan. Om mijn gezicht te redden, heb ik ze uitgelegd dat ik voor wat zij dachten echt geen GPS-apparaat nodig had. Vol aandacht keken ze op het display van mijn GPSmap 60CSx naar het kaartje met daarop de geopende schatkistjesicoontjes van gevonden caches en dichte schatkistjesicoontjes van nog te vinden caches. Nee, nu begrepen ze het wel en ik dacht aan hun gezichten te kunnen zien, dat ze hun enigszins minderwaardige gedachten over mij verdrongen om plaats te maken voor bewondering.

16352Zo kwam alles goed en had ik weer een leuke cache gevonden hier in het Kraaiennest bij De Lier. Dank daarvoor.

PS Op verzoek hier mijn lievelingsappel: Pink Lady. Elke ochtend eentje bij het ontbijt.

 

traditional16352. Een makkie! by eikenhofjes

SmileDe cache was inderdaad een makkie. En daar was ik wel blij mee na een heel stuk fietsen door de bittere kou. Maar ja, ik had me nu eenmaal voorgenomen om vandaag een cache te willen vinden en deze bij De Lier was de dichtstbijzijnde vanaf Delft.

Mijn moreel steeg torenhoog na deze vondst, zodat ik ben doorgefietst om nog een stel caches in de buurt te rapen. Dank voor deze leuke cache.