18-01-2013

Weer zo'n dag waarop een cache gevonden moest worden. Dus op de fiets door de sneeuw naar een hek.

 

traditional16349. Het Hek by Brokling

16349Smile0 graden Celsius, bewolkt, wind OZO kracht 3, luchtvochtigheid 78%, sneeuwlandschap. Vergelijkbaar met het weer op dit moment in Kopenhagen, Wenen, Kiruna, Parijs, Ljubljana, Frankfurt, Tabriz, Zhanaozen, Khujand, Noordelijkste puntje van Antarctica, Memphis, Philadelphia, Seattle (!) en Bismarck.

Bovendien zo’n dag waarop ik beslist een cache moest vinden, omdat anders mijn jachtkalender mij niet zou bevallen met slechts 1 found in 10 jaar op 18 januari. Dat zijn er nu 2 dankzij een winters fietstochtje van totaal ongeveer 13 kilometer wat mij bracht bij een hek ergens volkomen in niemandsland. Overigens wel aan een weggetje dat ik al ken zolang ik in Delft woon. Talloze keren hier voorbij gefietst of gerend.

Nu mocht ik even stoppen om een cache te vinden. Dat was niet echt moeilijk. Gelukkig maar, want in het algemeen zijn caches in sneeuwlandschappen lastig tevoorschijn te toveren.

Op de terugweg had ik de wind grotendeels in de rug wat mij nog tevredener stemde dan ik al was dankzij de vondst bij het hek. Dank daarvoor.