11-01-2013

Fietstochtje naar Pijnacker met 8 caches op zak. Daarvan heb ik er 5 gevonden en 3 niet. Toch maar mooi een succespercentage van 62,5%.

 

traditional16324. Het boomkevertje 4 by mepako/cheffers

16324SmileHelaas was boomkevertje 5 uit de running anders had ik de boel compleet gehad, geloof ik. Deze was niet lastig te graaien en meteen mijn laatste vondst vandaag hier in Pijnacker. Tevreden de thuisreis naar Delft aanvaard. Dank voor deze leuke cache.

 

traditional16323. De tiende mijlpaal by team fleur

SmileIk weet niet wat ik hier in Pijnacker precies tevoorschijn toverde, maar het leek weinig op een cache. Er zat wel een natte prop papier in waarop ik mijn initialen WC heb kunnen achterlaten als bewijs van mijn vondst. Ik lees nu in de logs dat dit al een week bekend is. Blijkbaar geen CO met haast om een cache in orde te brengen. Nou ja, ik heb hem gevonden, dus ik hoef hier niet meer heen. Toch dank voor de moeite natuurlijk om hier een cache te plaatsen.

 

traditional16322. Blik op Berkel II by Team Kloppie

SmileJa hoor, weer het oude liedje. “Bent u iets kwijt?” Nee natuurlijk, maar ik zocht wel wat. Een groep hangouderen stond op het weggetje en kwam naar mij toe geschuifeld. Er ontstond ter plekke een felle onderlinge discussie of de ene witte gans aan de overkant tussen al de andere honderd ganzen misschien een zwaan was. Het liep nogal hoog op. Het feit dat zwanen wit zijn was een 16322heftig argument voor de zwaankeuze. De vorm van de kop was meer een argument voor de ganskeuze. Ik stelde voor dat de meeste stemmen zouden gelden om de gemoederen wat te bedaren. Het leek mij bovendien behoorlijk democratisch. Zo werd besloten dat het een gans was, al bleef één oudere man stijfkoppig zijn twijfels houden.

Tussen de bedrijven door haalde ik trouwens gewoon de nano tevoorschijn en krabbelde er mijn worteltekening op. Leuke plek hier net buiten Pijnacker. Dank daarvoor.

 

traditional16321. Fietsen in Pijnacker 5 by team mathijs

SmileHet was best frisjes om van Delft naar Pijnacker te fietsen, maar ik had vandaag mijn zinnen gezet op een fietstochtje en op een leuk aantal founds voor mijn jachtkalender. En dat is gelukt mede ook dankzij deze cache. Dank daarvoor.

 

traditional16320. Blik op Berkel by Team Kloppie

SmileOp ongeveer 400 meter van de cache bleek ik aan de verkeerde kant van de N470 te fietsen en moest even doorfietsen om over de tunnel naar de overkant te komen op het leuke parallelweggetje waar maar liefst drie caches vielen te plukken. Dit was de eerste en hij was flink uit de kluiten gewassen. Hopelijk blijft ie lang staan.

Dank voor deze leuke cache.