08-09-2012

's Morgens een mislukte goudjacht voor een puzzelcache. 's Middags met het mooie weer wat caches in Delft en omstreken gevonden.

 

traditional15819. De Bieslandcache by RobertN

15819Smile52 01.243 4 23.308

Zo kom je nog eens ergens. Eeh, ik bedoel: zo kom je nog eens vaak ergens. Vlakbij lag een cache van mezelf die ik onlangs controleerde en die binnenkort gearchiveerd gaat worden, de cache van Klein Delfgauw die ik vorige week graaide en nu weer deze.

Flink lang aan het zoeken geweest op allerlei plekken waar anderen blijkbaar ook al vergeefs hadden lopen struinen. Ik las in de logs iets van afwijkende coördinaten. Maar die zouden zijn hersteld. Tot ik het bijna wilde opgeven en een flink eind uit de buurt van mijn zoekgebied ineens toch de cache ontdekte en niet begreep wat met de hint werd bedoeld.

Ik heb dus ook maar eens gepeild waar volgens mij de cache ligt en bied deze waarden gratis voor niks aan. Men ziet maar wat men er mee doet. Groundspeak biedt nu eenmaal deze mogelijkheid aan.

Dank voor deze cache in een voor mij overbekend en mooi gebied.

 

15817traditional15818. tazzies delftshout by tazmanian-devil

SmileTazzie heeft blijkbaar ook het Arboretum ontdekt en vond het een leuke locatie om er een cache te plaatsen. Gaf mij de gelegenheid even mijn eigen cache te controleren die vlakbij, maar wel buiten de range van 160 meter ligt. Een paar jaar geleden met een andere cache was dat niet het geval. Die lag ongeveer op 20 meter. Maar het is duidelijk, het mooie gebied vraagt om caches. Dank voor deze.

 

traditional15817. De Liefdesbrief by vanbaarsel

SmileIn oorlog en liefde is alles geoorloofd, wordt wel gezegd. Brieven schrijven is dan tamelijk onschuldig, lijkt me. Hier bij het viaduct aan de A13 vlakbij een geel-blauwe winkel in allerlei artikelen, bij voorbeeld keukens, schijnt ook eens een liefdesbrief te zijn geschreven. Vreemde locatie misschien, maar in Delft kijk ik nergens van op. Ook niet van het feit dat er nu een cache ligt. Dank daarvoor.

 15816

traditional15816. tazzies home 2 by tazmanian-devil

SmileHet scheelde niet veel of Tazzie’s home was verbrijzeld onder een vallende kraan. Ik overdrijf natuurlijk, maar op ongeveer 200 meter was echt vandaag een hijskraan omgevallen en nog wel over het wegdek. Er kon geen auto meer langs. Fietsers nog wel en zo bereikte ik toch de stash area. Gelukkig een duidelijke hint, want de coords vielen precies midden in de Schie en hoewel zwemmen mijn lust en mijn leven is, bleef ik toch liever op de kant.

Dank voor deze leuke cache.

 

15815mystery15815. Het Papiertje by vanbaarsel

SmilePotgeodorie!! Los ik een keertje snel een puzzel van een net uitgekomen cache op, spring ik op mijn stadsfiets, race ik dik 5 kilometer naar de berekende plek, kom ik aan met kletsnatte rug en totaal verzuurde beenspieren, ben ik slechts vierde!! Om gek van te worden. Dat verwacht je toch niet op een rustige zonnige zaterdagochtend? Dan hoort toch iedereen die werkt uit te slapen? Wat deden de Schaafjes, Lemonjr en Waterfan5 hier dan? Voor mij het logboek tekenen dus.

Maar wacht eens even! Deze cache gaat over golfen en dat is toch die sport waarbij sprake is van handicaps? Om spelers gelijke kansen te geven? Nou, als er eentje een handicap op puzzelgebied heeft, dan ben ik het wel. Ik denk zelfs dat mijn handicap wel 3 is. Zo is mijn vierde plaats dus eigenlijk toch de eerste plek! Dus toch FTF! Heb ik niet voor niets zo mijn best gedaan. Hiep hiep voor mezelf. En voor de CO natuurlijk die me weer eens flink heeft bezig gehouden. Dank daarvoor.