10-08-2012

Met mooi weer naar Nootdorp en Pijnacker gefietst en enkele caches opgepikt.

 

traditional15723. Fietsen in Pijnacker 4 by team mathijs & sos team

15722SmileAch, het boomknuffelen laat ik aan anderen over. Toch heb ik deze boom een bemoedigend klapje op de stam gegeven vanwege het mogelijk maken van het verstoppen van een vitaminebuisje. Dat is qua grootte gewoon een micro. Met het vinden van dit exemplaar uit de fietsserie zat het erop vandaag en keerde ik tevreden terug naar Delft. Dank voor deze cache.

 

traditional15722. Fayline by SamenFay1207

SmileHeel uitnodigend zo’n bankje voor je huis. En omdat ik voor mijn doen al een flink eind had gefietst maakte ik dankbaar gebruik van de gelegenheid. Maar daarmee had ik nog geen cache. Het duurde wel even voordat ik hem zag staan. Rustig mijn worteltekening geplaatst en daarna verder door Pijnacker voor nog een cache. Dank voor deze.

In: Hongaarse coin

 

15720traditional15721. Tussen moeders armen by mepako

SmileWie wil er nou niet tussen moeders armen liggen? Afgaande op de titel was ik benieuwd met wat voor moeder ik zou hebben te maken hier in het Pijnackerse. Het bleek een mamma met tamelijk veel armen en deed me denken aan een moeder octopus. Gelukkig hield ze haar tentakels stil toen ik er tussen stond te peuteren. Zo kon ik probleemloos mijn worteltekening kwijt. Dank daarvoor.

 

traditional15720. Een weids uitzicht over het begrazingsgebied by daanjunior

SmileEn zo fietste ik weer eens door de Balij. Op zoek naar een weids uitzicht over een begrazingsgebied. Daarvoor moest wel even een bergje worden beklommen, maar toen volgde inderdaad de mogelijkheid voor een ruime blik rondom. Na voldoende bewondering voor de omgeving werd het tijd een kist te vinden. Dat lukte. Netjes verstopt, maar er is volgens mij een maar. Deze plek wordt regelmatig gemaaid met een maaimachine en ik ben bang dat de eerstvolgende keer de keurige afdekking dat niet overleeft. Puntje van aandacht, zou ik zeggen. Verder alle lof voor deze cache en dank.

 15719

traditional15719. Bartholomeus by noebiwan

SmileVolgens mij struinde ik hier in een ver geocache-verleden ook al eens rond op zoek naar succes. Deze karakteristieke Nootdorpse kerk zie je van alle kanten al van verre en nu lag er weer eens een cache verstopt. Een nano. Terwijl Bartholomeus even verderop een momentje niet keek, graaide ik snel het kleinood. Dank daarvoor.

 

traditional15718. Simba by noebiwan

SmileWas wel even zoeken waar ik deze nano zou moeten plukken. En waar was Simba als je hem nodig hebt? In ieder geval niet op het achterafpaadje hier in Nootdorp. Dus moest ik het zelf doen en dat lukte uiteindelijk. Dank voor deze cache.