12-05-2012

Nu ook een tweede nieuwe cache in Delft verscheen, werd het tijd om de fiets te pakken. En de caches natuurlijk.

 

mystery14940. Pink Floyd by DickdeHaas

14940SmileZo, hier kon ik mooi een graantje meepikken, maar dat heb ik niet gedaan. De cache was voor mij voldoende. Wel me eerst afgevraagd hoe de constructie aan te vallen, maar toen ik het gewoon probeerde, was het meteen duidelijk. Ik had overigens verwacht tijdens het loggen een leuk muziekje op de achtergrond te kunnen beluisteren, Pink Floyd of zo. Maar neen. Toen heb ik zelf maar het liedje van de Wall geneuried, want dat is het enige nummer waarvan ik weet, dat het door deze groep is voortgebracht. Ik zong het met een Londens accent, voor zover mogelijk voor een geboren Fries.

Het zou best kunnen dat ik nog meer nummers van Pink Floyd ergens in mijn hoofd heb rondzweven. Ik ben echter in het algemeen alleen geïnteresseerd in de muziek en nauwelijks in de uitvoerenden en al helemaal niet hun privéomstandigheden. Ik ken dus ook geen enkel lid van deze band. Ik voel me niet schuldig, want ze kennen mij ook niet. En van mijn daden kunnen ze lezen in de logs. Zoals deze.

Dank voor deze mooie cache.

 

14939traditional14939. Dichtbij de drukkerij by bachuz

SmileHet werd snel drukker dichtbij de drukkerij. Dat kwam goed uit, want mijn eerste pogingen om het doosje te vinden, mislukten jammerlijk. Ik was dus blij met de hulp van het team de Zuidervoertjes uit Bovenkarspel dat ik anderhalf jaar geleden in Enkhuizen al eens had ontmoet. Dat zat ergens diep verborgen in mijn geheugen, maar de Zuidervoertjes wisten het nog precies. Waarschijnlijk gaf de ontmoeting me zo’n oppepper, dat ik vrijwel meteen de cache spotte. Was dat in ieder geval in orde en konden we gezellig bomen over geocaching en zo. Voor hun vertrek naar Delft hadden ze zelfs nog even op mijn website gekeken, alleen niet goed genoeg. Ze hadden de Carrotte-leaks over het hoofd gezien en dat scheelde toch een bergje caches in het cache paradijs. Gelukkig liggen er genoeg andere en zouden ze zich waarschijnlijk niet vervelen in het mooie Delft, dat tegenwoordig hopeloos overhoop ligt in verband met het aanleggen van een ondergrondse spoortunnel.

Na een halfuurtje kletsen gingen ze verder door de stad wandelen en fietste ik naar de volgende cache. Ik had namelijk gewacht met het graaien van deze, omdat ik vandaag de dag niet meer voor één cache mijn bed uitkom. Het verschijnen van de cache Pink Floyd was voldoende om mijn stadsfiets uit mijn flat te laden voor een klein rondje Delft.

Dank voor deze leuke cache.