21-04-2012

Het weer was onverwacht goed deze zaterdagmiddag, dus even op de fiets naar Ypenburg voor wat losse eindjes.

 

mystery14643. WAS BONUS YPENBURG by wctank

14643SmileDat WAS me wat, dat Waarschuwing en Alarmering Systeem. Een rondje door Ypenburg fietsen en dan was het gepiept, dacht ik. Niet dus. Toen ik vorige keer een poging ondernam, kon ik nummer 5 van de serie niet vinden. Zeker een half uur lopen zoeken naar zo’n kleine opdonder. Het ergste was nog dat ik in andere logs totaal geen problemen tegenkwam. Integendeel. Biertje spande zelfs de kroon door op te merken dat zijn eerste graai raak was!

Dat deed voor mij de deur dicht. Mezelf opgeladen met veel adrenaline en nogmaals op de fiets naar de Hertenkamp bij Delft, waar ik in principe elke vierkante meter ken. Weer moest ik even flink aan de bak, maar na 5 lange minuten was het eindelijk raak. Tsja, waar moest ie anders verstopt zitten?

Ik keek letterlijk en figuurlijk niet meer achterom en kon de bonus gaan incasseren. Dus even doorfietsen en zo kwam ik terecht in een enigszins andere wereld, die ik nog niet kende. Ik werd ter plekke zelfs anoniem uitgenodigd om gekke te dingen te doen. Dat heb ik maar nagelaten, want geocaching is voor mij gek genoeg gek genoeg. De CO liet mij de cache niet zonder meer graaien. Er moest eerst nog even nagedacht worden en het deed mij goed dat mijn hersengolven de juiste richting kozen.

Zo kwam een einde aan het Ypenburgse avontuur. Mooi gedaan allemaal. Dank daarvoor.

 

traditional14642. WAS 5 YPENBURG by wctank

SmileWat te doen als de sirene nog niet gaat?

En je vlakbij zo’n lange toeterpaal staat?

Je logt snel en poetst de plaat.