13-03-2012

Fietsend door het Westland. Daar lag niet zoveel meer, maar nog genoeg voor een leuk fietstochtje. Een cache niet gevonden en bij één cache was het hek onverwacht dicht.

 

14333. TAKG II - Edible Park by IkbenMamma

14333traditionalSmileEr viel weinig te eten tijdens mijn bezoekje aan het eetbare parkje gelegen in het Haagse Zuiderpark. Gelukkig kwam ik ook niet daarvoor, maar om een doosje te vinden. Dus de fiets snel in de stalling en naar GZ gewandeld vlakbij het duurzame paviljoen. Niet lang hoeven zoeken naar de opvallend verstopte cache. gelukkig maar, want zo kon ik net voor het sluiten der tuin mijn werk doen. Daarna mocht ik weer terug fietsen naar Delft na een geslaagd rondje door het Westland.

Dank voor deze mooie cache.

 

traditional14332. PECC - Poeldijkse Eerste Carpool Cache by De Zuidjes

SmileCarpool hier, carpool daar,

Ja, je ziet ze veel dit jaar.

Ook hier in Poeldijk.

En een cache binnen handbereik.

 

14331traditional14331. de sleutel..... by Team Lana & Team Fleur

SmileHahaha, Westlandse humor. Niet de eerste keer, dat ik met dit soort grapjasserij had te maken. Net als alle vorige keren bleef ik uiterst rustig en volhardend. Eens is het raak. Ook nu. Gelukkig heeft niemand mij hier in het Naaldwijkse recreatiepark gespot tijdens mijn tandenknarsend verblijf. Opgelucht verder gefietst na dit drama. Dank voor deze leuke cache.

 

traditional14330. Mijlpaal 5 - 2500 founds by schaafjes

SmileHoewel de cachelegger zijn halvekilometerpalen hardnekkig mijlpalen blijft noemen, blijft het vermeldenswaardig als er weer een mooi rond getal verschijnt bij het aantal founds. En elke keer weer verrassende creaties om de heuglijke feiten te vieren. In dit geval ergens langs de veilingroute. Waar moet zulks eindigen? Waarschijnlijk op het dak van het veilinggebouw in Honselersdijk? Op mijn fietstochtje vandaag kwam ik terecht op GZ en dat was niet 14329voor de eerste keer. Helaas bestaat het kunstwerk slechts uit 3 delen. Voor een juiste weergave van het aantal mijlpalen, hadden daar nog twee steentjes bovenop gemoeten. Maar alleen een kniesoor als ik valt dat op klaarblijkelijk.

Schaafjes alsnog proficiat met het mooie ronde getal en dank voor de prachtige cache.

 

mystery14329. Le Tour 1903: sixième étape, Nantes-Paris by coppi

SmileEnkele maanden geleden was ik met hondenweer op de fiets op weg naar deze cache om via het vinden daarvan mijn jachtkalender voor die dag te vullen. Onverwacht fietste ik daarbij in een eerder stadium al tegen een andere cache aan en besloot deze cache dan later maar eens te gaan doen. Vandaag was later. Ter plekke vond ik liefst twee doosjes. Beter dan niets. Dank daarvoor.