01-02-2012

Koud, koud, koud. Toch moest er gecachet worden vanwege de kalenderjacht. Dus op de fiets richting Pijnacker en met wat hulp mijn doel bereikt.

 

traditional14116. Backstreet cache by Golddiggers2645

14116SmileTsja, wat doe je met de cache binnen handbereik, maar de strenge vorst houdt de cache gevangen? Dan hoop je maar één ding, namelijk dat er hulp komt opdagen. En dat was hier het geval. Twee echte golddiggers nog wel, waaronder de CO. Hij zag mijn hulpeloze pogingen en haastte zich op mijn verzoek huiswaarts om terug te keren met heuse breekijzers in de vorm van schroevendraaiers. Toen daarmee de constructie genoeg was losgewrikt, kon de echte voorstelling een aanvang nemen, zijnde het openen van de fraai verborgen cache.

Onder twee paar streng toeziende ogen plaatste ik mijn worteltekening en was het werk hier in de kou in een Backstreet van het Pijnackerse Emerald gedaan. De jongelui hartelijk bedankt voor de geboden hulp en tevreden teruggefietst door de helse kou naar de warme kachel.

Dank voor de mooie cache.
 

 

14115traditional14115. De Eikenhofjes by de Zaaiers

SmileEen poosje geleden in De Lier deel 1 van deze symfonie al mogen loggen. Nu mocht ik deel 2 van mijn worteltekening voorzien. Daarvoor moest ik precies de andere kant uit fietsen, namelijk oostwaarts. Zo arriveerde ik op bekend gebied ergens in de buurt van de N470 naar Pijnacker, je weet wel die weg met een west- en een oostgedeelte, geotechnisch gezien dan. Deze cache lag precies waar ik hem verwachtte en haastig mijn log gezet, want het was deksels koud. Daarna snel verder.

Dank voor de mooie cache.