30-12-2011

Mijn laatste gevonden cache dit jaar. Op de fiets naar het Elsenburgerbos in Rijswijk om dit laatste puntje te scoren en weer een dag af te strepen van de jachtkalender.

 

traditional14051. In the Labyrinth by mudhoppers

14051SmileLeuk om terug te keren naar de plek waar ik lang geleden ook stond, namelijk op mijn 50e verjaardag, het Elsenburgerbos in Rijswijk. We maakten toen bij een temperatuur van 30 graden een leuke wandeling door dit park met familie en vrienden. Precies hier vonden de kinderen het leuk van de hoge berg te rollen en ook enkele volwassenen deden mee aan dit leuke spelletje. Verder heeft mijn dochter Lady Cachetta hier een wp gehad voor haar multi-cache Aliens. Kortom, een bekende plek.

Vandaag was de temperatuur een stuk lager dan toen, maar wel aangenaam voor de tijd van het jaar. Net toen ik de cache weer had opgeborgen, kwam het volgende cache-team zich al melden, Serendipitwo. Terwijl ik gezellig met hen stond te kletsen, kwam zowaar nog een geocacher opdagen, Swaensteijn, die de cache al eerder had gevonden, maar ons zag staan en even kwam gedag zeggen. Nadat we gevieren wat hadden gekeuveld ben ik met Swaensteijn nog even naar één van mijn eigen caches wezen kijken alvorens tevreden terug te fietsen naar Delft.

Dit was mijn laatste gevonden cache voor dit jaar en daarmee een dag die doorgestreept kan worden op mijn jachtkalender. Dank daarvoor.
14051a