15-12-2011

Een nieuwe cache in Delft. Dat kwam goed uit. Zo kon ik deze dag zonder veel moeite afstrepen van de kalender.

 

multi14013. Flowerfriends by BeBoTeam

14013SmileHartelijk dank voor het on line brengen van deze cache hier in Delft. Dat beschouw ik namelijk als een cadeautje in het kader van mijn kalenderjacht. Zo hoefde ik mijn woonplaats niet te verlaten om te scoren, want er moest vandaag een cache gevonden worden. Zoals gebruikelijk de laatste dagen zat het weer niet mee, ondanks dat ik dacht dat het wel zou meevallen. Die buienradar vertrouw ik voortaan niet meer.

Het fietstochtje naar het jachtgebied was verder dan gedacht. Dat lag niet aan het weer, maar aan mezelf. Thuis kort even naar het kaartje gekeken en de conclusie getrokken, dat het bij het Kalverbos was. Niet dus. Het was een kilometer verder. Grappig is trouwens dat ik een paar jaar geleden een cache die in het Kalverbos ligt, zocht op de plek waar ik nu moest zijn.

Precies bij het bloemenwinkeltje begon het echt te regenen. Ik liet me niet weerhouden en scharrelde de coördinaten bij elkaar. Ik was blij vooraf de logs te hebben gelezen. De beschrijving was intussen aangepast, zodat ik meteen de juiste getallen kon noteren. In de regen naar de stash area waar ik gelukkig niet lang hoefde te zoeken. Het loggen heb ik op een droog plekje een stukje verderop gedaan onder een soort overhangende kerstboom, zodat de logrol keurig droog bleef.

Tevreden terug naar huis gefietst en daar een kop lekker warme thee genomen op de goede afloop.

BVDLC