14-12-2011

Op de fiets naar Wateringen om een multi langs speeltuintjes te gaan doen. Ondanks een kleine hapering alles goed gelukt.

 

multi14012. Ilse's Speciale Speeltuinen #5 - Kom je spelen? by schaafjes

14012SmileIlse, Boterbloempje, hoe heet dat kind nou eigenlijk? Ik heb het hier toch over het kind dat ik eerder dit jaar in de Delftse Hout heb ontmoet? Waar zij er hoogstpersoonlijk voor zorgde, dat één van die bengels van de Dijk6jes er niet met mijn fiets vandoor ging. Heb ik haar daar eigenlijk wel genoeg voor bedankt?

Het was namelijk dezelfde fiets waarop ik nu van Delft naar Wateringen fietste om daar een multi langs speeltuintjes te gaan doen. Het leek even op pech uit te draaien, want precies bij de start aan de kinderboerderij begon het flink te regenen. En dat kwam slecht uit, want ik had een mooie papieren uitdraai gemaakt om zo soepel mogelijk langs alle wp’s te gaan en daar alles op te noteren. Gelukkig duurde de bui niet lang en bleef het daarna droog.

Zo fietste ik van speeltuintje naar speeltuintje en noteerde braaf alle aantallen en nummers. Ik geloof er trouwens geen biet van dat Ilse/Boterbloempje overal heeft staan stapeltellen. Ik zie haar vader er meer voor aan om via deze grappenmakerij arme kindertjes te pogen stapel te maken van het tellen. Ikzelf heb het stapeltellen dan ook tot een minimum beperkt.

Ilse/Boterbloempje had me trouwens nog flink te pakken bij de lantaarnpalen van S en R. De nummers van die palen waren namelijk gelijk! Ik kon het gewoon niet geloven en ben nog speciaal terug gefietst. Het was echt zo. Hoe ik ook keek, de palen brachten geen verlichting (!). Maar dan klopte de formule van de cache niet. Toen heb ik mijzelf in een andere mode geplaatst, namelijk die van gokker. En dat kan ik als geen ander. De eerste gok was raak.

Zo trok ik een heel fraaie cache tevoorschijn precies op de gegokte plek. Dat deed mij goed, want ik was redelijk verkleumd. Normaal houd ik namelijk winterslaap in deze gure tijden. Helaas kwam ik op het onzalige idee om mijn cache-kalender geheel te willen vullen. Voor vandaag is dat in ieder geval gelukt. Dank daarvoor.