26-11-2011

Dag 4 kalenderjacht succesvol afgesloten met een cache nabij Delft die je zonder hulpmiddel niet te pakken krijgt.

 

traditional13944. Hulpmiddel by keurli

13944SmileZonder hulpmiddel begin je hier niets. Dat had ik gisteren al geconstateerd bij mijn verkenningstocht op het smalle stukje wildgroei tussen het fietspad en de A4. Maar met mijn kennersoog was ik vrij zeker welk hulpmiddel hier toepasbaar was en dankzij de Brouwertjes ben ik in bezit van zo’n handig geval. Met dat in mijn binnenzak vandaag weer op de fiets gestapt en westwaarts.

Op de stash area stond een duo gereed om op te stappen nadat ze de cache al hadden verwerkt. Het bleek Draculix + vriend en ik vond het erg leuk deze Delftse cachers weer eens te ontmoeten. De laatste keer, dat ik Draculix zag was bij een Halloween-event in 2003. Er was dus wel het een en ander bij te praten en dat hebben we gedaan. Terwijl op de naastgelegen golfbaan de ene na de andere hole in one werd geslagen, bespraken wij belangrijker zaken, zoals bij voorbeeld de nieuwste loot aan de stam van het geocachen: doosjes in hoge bomen.

Tussendoor heb ik onder hun toeziend oog met mijn handige hulpmiddel even de cache gelicht en van mijn worteltekening voorzien. Maar er moest nog meer gebeuren vandaag. Zij moesten nog een Wherigo vinden, ik moest ergens een natte logrol vervangen en vervolgens boodschappen doen.

Hiermee was dag 4 van mijn kalenderjacht succesvol afgesloten. Dank daarvoor.