23-11-2011

In het kader van het kalenderdagjagen fietste ik vandaag naar Rijswijk om via een leuke multi deze dag aan het rijtje toe te voegen.

 

multi13942. Kleurrijk Rijswijk by SopLes

13942SmileVorige week was ik in Delfgauw om te kijken hoe kleurrijk het daar was. Nauwelijks. In mijn log heb ik met een stalen gezicht geschreven, dat het wel zo was, hahaha. Gelukkig was het hier in Rijswijk stukken beter gesteld met het kleurenscala. Na een fietstocht van Delft naar en voorbij winkelcentrum In De Bogaard, kon ik dat via wat heen en weer gedartel door de Rijswijkse straatjes zelf vaststellen. De cache-legger meende daar nog een schepje bovenop te moeten doen met de mooi stickertjes. Ik heb ze allemaal gevonden, al ging het bij wp6 met moeite. De hint bracht uitkomst, want de voorgeschreven 10 meter werd op mijn GPS-apparaat ruim overschreden.

Met alle info op zak naar de stash area getogen waar enkele wandelaars van het mooie weer en van elkaar stonden te genieten. Hun voorspel duurde tot mijn genoegen niet al te lang en toen ze waren opgekrast kon ik de fraai verborgen cache bovenhalen. Mooi gedaan allemaal. Dank daarvoor.