19-11-2011

Heerlijk fietstochtje naar de wijk Emerald in Delfgauw, waar een als puzzelcache opgeloste multi op me lag te wachten.

 

multi13918. Kleurrijk Delfgauw by lemonjr

13918SmileNu ik toch in Delfgauw was, heb ik meteen maar de meest kleurrijke figuur in deze woonwijk opgezocht: Boudewijn. Zoals verwacht had hij geen idee, dat er een cache vlakbij zijn thuishonk viel te graaien. Zijn naam stond namelijk niet op de logrol. Even kort bijgepraat en vernomen, dat het in Indonesië en met name op Bali niet alles koek en ei is. Vooral het vuil op straat had hem geërgerd. Ook het feit dat er 5 Euro betaald moest worden om toegang te krijgen tot een totaal met plastic vervuild gebied, zat hem nog steeds dwars.

Na een kwartiertje had ik genoeg nieuws gehoord en fietste weer vrolijk terug naar mijn flatje in Delft. Mooi weertje, vaal zonnetje, 14 graden, nauwelijks wind. Ik koos dezelfde route als op de heenweg, onder de IJsmeester tunnel door. Die is ook kleurrijk, zoals de geocachers weten die de multi-cache daar hebben gevonden.

Dank voor deze voor mij oplosbare puzzelcache waarmee ik het aantal cacheloze kalenderdagen met één dag heb teruggebracht. Nog 44 te gaan. Dank voor deze.