30-04-2011

Met Menno naar Spijkenisse om een leuke multi door het Hartelbos te wandelen. Daarna nog wat tradjes in de buurt bezocht.

 

traditional11420. Uitgelaten by Jeandix

11420SmileJolig dartelden Achtbaangek en ik op het smalle weggetje aan de rand van Spijkenisse, want we waren behoorlijk uitgelaten. Dat kwam natuurlijk door het mooie weer en het feit, dat het Koninginnedag was, maar vooral door het vinden van een prachtig verborgen cache. Zo zie je ze niet veel. Dank daarvoor.

 

traditional11419. Classic World of Warcraft - Hunter by FamVogel

SmileMet een GPS in de hand kom je door het ganse land, dus laat de wapens maar thuis. Dat geldt ook voor de Hunter die dan geen schade kan toebrengen met geweer of pijl en boog. En waarschijnlijk was dat het geval, want Achtbaangek en ik konden rustig hier in een parkje in Spijkenisse een doosje gaan zoeken. En we vonden het nog ook. Dank daarvoor.

 

11418traditional11418. Anubis en de vijf v.h. Magische Zwaard - Raphael by KFJG en VincentGoossens

SmileHelaas weet ik niets van het huis Anubis. Ik heb al moeite genoeg met mijn eigen huis. Schoonmaken en zo tussen al het geocachen door. En magische zwaarden bezit ik al helemaal niet, slechts een oud mes waar ik mijn broodjes mee smeer. Ook steek ik Raphael niet naar de kroon wat betreft gehoorscherpte, want mijn gehoor wordt alleen maar minder al naar gelang ik ouder wordt. Kortom, samen met Achtbaangek maar even deze klus in het centrum van Spijkenisse geklaard. Lukte prima. Dank daarvoor.

 

traditional11417. Classic World of Warcraft - Priest by FamVogel

SmileMet een GPS in de hand kom je door het ganse land, dus laat de wapens maar thuis. Dat doet de Priest dan ook begrijp ik. Met magische krachten weet hij anderen te helpen. Dat deed ik hier ook, zodat Achtbaangek probleemloos het doosje kon graaien. Voordien
zagen we hier voor dit mooie pand in Spijkenisse een beeldengroep van 7 gelijksoortige mannetjes in een halve cirkel. Stond de Priest 11417daar ook bij?

BVDLC

 

traditional11416. Classic World of Warcraft - Druid by FamVogel

SmileMet een GPS in de hand kom je door het ganse land, dus laat de wapens maar thuis. De Druid staat natuurlijk ver boven het wapengekletter en ik voel me zeer met hem verwant. Bovendien kan hij allerlei gedaantes aannemen. Dat probeer ik ook wel eens, vooral met dreuzels in de buurt. Hier in het bos bij Spijkenisse was dat niet nodig en kon ik gewoon als mijzelf samen met Achtbaangek het doosje graaien.

We hadden wel honger gekregen van al het wandelen van de multi en deze trad, dus werd koers gezet naar een Chinees restaurant, alwaar wij op geheel eigen wijze Koninginnedag vierden met een bamischotel (ik) en nasischotel (8bg).

BVDLC

 

11415multi11415. Rondje Hartel by FamVogel

SmileSoepel verplaatsten Achtbaangek en ik ons door de jungle in wording van het Hartelpark/Hartelse bos nabij Spijkenisse. Wij telden blauwe staanders, bomen in een cirkel, planken in een bankje, stalen buizen in een rooster, sloten (gelukkig geen 7 want dat kan onheil brengen) en stenen paaltjes. We lazen een jaartal, zagen een restaurant en spelden plaatsnamen. En al die tijd wandelden wij gezellig keuvelend door het groene landschap en lieten ons door niets weerhouden, zelfs niet door Hooglanders met donkere vacht die zich probeerden te verbergen in de schaduw van het struikgewas, vooral op de stash area. Precies na de voorspelde 5 kilometer hadden we de kist in handen en was het avontuur voorbij.

Het bankje waarvan wij de planken hadden geteld werd daarop ons volgend doel. Een half uurtje uitgerust van de vermoeienissen en geprobeerd de kryp uit de Volkskrant van deze dag op te lossen. We kwamen niet echt ver, maar wisten wel de oplossing van “werkzame periode”: dag van de arbeid. Symbolisch voor onze inspanningen dus.

Na nog een tradje in dit bos meegepikt te hebben stapten we tevreden in de bolide voor verdere avonturen. Dank voor deze.