16-04-2011

Het 10e en laatste Geocaching Multi Event in Naarden. Nog even wezen buurten en en passant een dichtbij liggende cache meegepikt.

 

mega-event11159. Geocaching Multi Event 2011 by Scoutinggroep Erica

11159SmileMet plezier en wat weemoed dit laatste GME te Naarden bezocht. Na 10 jaar moet ik dus half april naar wat anders uitkijken. Zal ik ergens anders met bekenden en onbekenden moeten gaan babbelen. Ik zal mijn best doen. In ieder geval jullie van de Scouting bedankt, dat jullie me het elk jaar zo makkelijk maakten. Benieuwd wie het stokje zal gaan overnemen, want het is bepaald geen sinecure al die geocachers op hun wenken te bedienen.

 

traditional11158. Van Gogh/Mauve Cache by Hans Snijder

SmileIn de vaart der volkeren gewoon meegewandeld met een stel Duitsers uit de buurt van Dortmund die net als ik in eerste instantie het verkeerde paadje insloegen en toen tot de ontdekking kwamen dat er een stuk moest worden omgelopen. Geen probleem. Gezellig wandelingetje met veel tegenverkeer, dat waarschijnlijk ook net deze cache had gevonden of anderszins bezig was. Op de stash area kreeg ik netjes het logschrift aangeboden en kon zo mijn worteltekening plaatsen, zoals gevraagd. Die was in the pocket en tevreden terug gewandeld naar het event-terrein.

BVDLC

 11159a11159b


 11159c11158b