19-03-2011

Het mooie weer lokte naar buiten alwaar ik een paar van mijn eigen cache controles mooi kon combineren met wat relatief nieuw geplaatste caches door anderen.

 

traditional10679. De Dijk van Family2Go by Family2GO
10679SmileOp zaterdagmiddag is de kinderboerderij hier in Wateringen open en daar moest ik natuurlijk gebruik van maken. Ik zag de kindertjes in de rij staan om een dier te mogen aaien. Niet met de hand. Nee, met een borsteltje, zo eentje waar wij vroeger de schoenen mee poetsten. Ook het dier niet gewoon op schoot. Nee, in een plastic bakje. Waarom? Ik kon het niet langer aanzien en ging maar een cache zoeken. Op die plek was gelukkig niemand, al waren vlakbij buiten de afrastering wel wat kinderen bezig met een leuk spelletje: met zijn allen in een boot en dan schommelen. Ze hadden machtig veel plezier. En dus kon ik ongezien het doosje plukken en het logboekje van mijn worteltekening voorzien. Dank daarvoor.

 

traditional10678. Het Kraaiennest by noordammetjes

SmileOp de parkeerplaats vond een fotosessie plaats. Twee jongelui in een rode minicooper. Het ging gepaard met veel gejoel, vooral door de jongedame die daarbij half uit raam naar buiten leunde. Ik liet mij echter niet afbrengen van mijn plan om hier een cache te gaan vinden. Een beetje zig zag wandeling bracht mij op een mooi plekje in dit natuurgebied bij De Lier. En daar vond ik inderdaad het doosje. Dank daarvoor.

10678a10678b

traditional10677. Dennis & Marlie by vanbaarsel 

10676SmileLeuk idee deze cache. Ik ken Dennis en Marlie niet persoonlijk, maar wat ik wel weet is dat hun buren van de verkeerde kant zijn. Het viel trouwens nog niet mee om hier onopvallend te werk te gaan. Naast alle gewone verkeer dat langsreed, trok eerst een colonne bromfietsers getooid met leren jassen en bolhoedhelmpjes op van de ouderwetse ploffertjes voorbij, daarna volgde een peloton vrije-tijd-wielrenners. Het is duidelijk dat het mooie weer de mensen naar buiten trok. Inclusief mijzelf.

BVDLC

 

traditional10676. de Bras by joycek67 

SmileKwam dat even mooi uit! Ik moest een cache controle uitvoeren bij één van mijn eigen caches en die ligt op een steenworp afstand van deze plek. Je moet wel flink hard gooien, hahaha, maar toch. Kon ik mooi de beide combineren via een ritje naar Ypenburg. Op de stash area had een jongeman besloten om mij te demonstreren hoe goed hij kon basketballen en dan speciaal de techniek om de bal te laten stuiteren met minimale afstand tot de grond, dus van die hele snelle mitrailleurachtige bewegingen. Prachtig natuurlijk, maar ik had liever dat ie ophoepelde en alsof hij kon gedachtelezen gebeurde dat. Kon ik eindelijk de fraai verborgen cache van mijn worteltekening voorzien. Dank daarvoor.