07-10-2010

Voor mijn 9999e cache had ik het mezelf niet gemakkelijk gemaakt. Er moest een lastige puzzel worden opgelost. Maar dat lukte en zo kon ik vandaag de laatste cache incasseren alvorens zondag a.s. toe te treden tot het gezelschap van myriacachers.

 

mystery9999. Friends by fscheerhoorn

9999SmileSoms moet je rare dingen doen om een cache te vinden. In dit geval ben ik de boer op gegaan. Ik constateerde daar een onvolkomenheid die absoluut rechtgezet moest worden. Het betrof de dierenverblijven. Die waren niet correct geplaatst. Zoals iedereen weet, hebben alle levende wezens zonlicht nodig. Wat was hier het geval? Deze boer had de ramen op het noorden! Hoe kan men zo dom zijn!

Hij was erg blij, dat ik hem kon wijzen op deze fout, want zijn dieren stonden er de laatste tijd niet echt vrolijk bij. Deze in wezen sympathieke man legde de schuld overigens bij zichzelf. Hij had namelijk problemen met lezen en dacht dat ie misschien dyslectisch was. Hij had de dierenverblijven destijds zelf gebouwd en waarschijnlijk ten gevolge van zijn handicap de tekeningen en beschrijvingen niet juist beoordeeld.

Met mijn aanwijzingen heeft hij de hele boel verbouwd en hij mailde mij, dat de dieren nu heel wat vrolijker hun einde tegemoet gingen dan voordien.

Wat dit allemaal met deze cache te maken heeft? Ja, dat weet ik eigenlijk niet. De boer beschouwt mij nu wel min of meer als vriend en dat is het thema van deze cache. Via het geocachen heb ik trouwens de laatste jaren veel nieuwe vrienden gekregen. Enkele daarvan organiseren a.s. zondag 10-10-10 om 10 uur een speciale cache voor mij, de 10.000e!

9999a9999b
Deze cache is nummer 9999 en het doet mij veel plezier die in mijn woonplaats Delft te hebben gevonden. Op deze mooie zonnige donderdagochtend heb ik er een ontspannen fietstochtje van gemaakt en heb op een rustig plekje mijn worteltekening kunnen plaatsen. Dank daarvoor.