26-09-2009

Fietstocht vanaf huis naar de andere kant van Delft via veel omwegen en bovendien eerst langs de cache Ontgroening voor controle.

 

7932. Fietsen langs de N470 by Brain and Pinky

7932SmileVoordat ik langs de N470 fietste, peddelde ik op mijn huisfiets eerst langs een cache van mij die enig onderhoud behoefde. Toen dat gedaan was, fietste ik al langs de N470, maar niet op de juiste plek, namelijk aan de verkeerde kant van de A13. Als je nu denkt, dat het een kwestie was van rechtdoor fietsen, heb je het mis. Langs het grote verkeersplein loopt geen fietspad. Er staat er wel eentje gepland in de buurt, maar die is nog niet klaar.

Dus moest ik een heel eind omrijden en fietste toen op de Nassaulaan langs een soort markt, waar men zijn spulletjes kon verkopen. Net een beetje als op Koninginnedag. Toen ik aldaar niets gekocht had, fietste ik langs het huis van Boudewijn, maar helaas bleek deze snaak niet thuis, zodat ik in mijn eentje verder moest.

Zo fietste ik langs Emerald en eindelijk, eindelijk weer langs de N470. En bij het verstopte doosje stopte mijn tocht. Na het plaatsen van mijn worteltekening mocht ik weer het hele eind terugfietsen. Dank daarvoor.