13-04-2009

Onverwacht Biertje aangetroffen bij de Watertoren in Delft. Had moeite de cache aldaar te vinden. Na zijn uiteindelijke succes min of meer samen naar de andere kant van Delft gegaan om een cache te rapen.

 

traditional6365. Mooi Delft: klompenretourbox by fscheerhoorn

6365SmileBij het uitkomen van de cache de beschrijving gelezen en geconcludeerd dat ik gewoon geduld moest hebben totdat ik een van de speciale klompjes zou aantreffen in een cache. Dat is tot op heden niet gebeurd.
Maar wat wil het toeval? Ik trof mijn goede vriend Biertje die met een voor mij geheel nieuw verhaal op de proppen kwam. Het tijdperk van de logvoorwaarden was voorbij. Dat was mij eventjes ontgaan. Dus nu kon er gewoon gelogd worden. Dat is echter niet leuk voor de cache-legger die moeite heeft gedaan een speciale cache te vervaardigen en dat op een moment dat de logvoorwaardenkwestie niet aan de orde was.
Wat te doen? Gezellig meefietsen met Biertje en toch loggen? Ik kon het niet laten. Maar ik beloof plechtig met mijn beide linkerhanden op het hart, dat als ik een van de klompjes tref, ik nogmaals naar de cache fiets om alsnog aan de logvoorwaarden te voldoen. Ik heb als het ware daar een voorschot op genomen.
Ik hoop hiermee dat de mij sympathieke en gastvrije cache-leggers mij mijn plotse enthousiasme zullen vergeven.
En natuurlijk dank voor de mooie cache.