28-03-2009

Uitwaaien in Hoek van Holland. En tegelijkertijd leuke caches vinden. Bovendien ontmoetingen met andere cache-teams. Altijd boeiend.

 

mystery6233. GC-Puzzle by MRmcb
6232SmileHad ik met veel moeite deze leuke puzzel opgelost en met regenachtig weer geprobeerd te scoren, mislukte dat faliekant. Ergens op 500 meter geparkeerd en harde wind en regen getrotseerd voor niks. Thuis nog eens goed gekeken. Ai, ai, ai, klein foutje. Overkomt me anders zelden, hum.
Vandaag de herkansing. Veel slimmer geparkeerd, waarbij ik eerst gigantisch veel heb rondgereden om het juiste plekje te vinden. En daar was eindelijk het doosje. Missie volbracht.
BVDLC

 

traditional6232. Even vanaf de Bank 3 by De Riempjes
SmileUit de verte was het mij al duidelijk: geocachers. Ook was duidelijk dat ze moeite hadden de cache te vinden. Vlak voordat ik bij hen arriveerde om mijn hulp bij het zoeken aan te bieden, stonden ze plots met het kleinood in de hand. Het bleek het team Sweetlake, dat ik al vrij lang ken via logs en mails, maar nog niet in het echt. Dat werd nu ruimschoots goedgemaakt.
En passant wilde ik natuurlijk wel weten waar ze de lastig verstopte cache hadden geplukt. Dat bleek een heel mooi plekje. Dank daarvoor. Nog even gezellig nagebabbeld, maar toen riep de plicht weer.

 

6231traditional6231. Berghaven by parreg
SmileKoud had ik gelogd en de nano weer keurig op zijn plekje gelegd, of ik werd alweer warm. Dat was bij het aanzien van de dames GPSannes en Muppert. De eerste ken ik al heel lang, de tweede van de profielfoto. Het een en ander inschattend, leek mij het graaien van de nano een typisch klusje voor Muppert, die dat met groot enthousiasme en élégance uitvoerde. Ze had al eerder een poging gedaan, maar moest toen helaas geestdriftig publiek ontberen. Nu niet. Applaus en gejuich was terecht haar deel. Na het loggen in de luwte en het zonnetje, mocht ze voor de derde keer over de basaltblokken paraderen.
Daarna nog even gezellig bijgebabbeld waarbij ik subtiel op het bestaan van mijn nieuwe website heb gewezen. Hartelijk afscheid genomen.
BVDLC

 

6229traditional6230. 107° by parreg
SmileHet aantal graden alhier moest wel op een hoekgrootte slaan, want de temperatuur was het niet, noch in Celcius, noch in Fahrenheit, noch in Reamur, noch in Kelvin. En warempel, nadat ik precies de hoek tussen mijn duim en wijsvinger had gebruikt als hulpmiddel, zag ik de nano blinken. Dank daarvoor.

 

traditional6229. Krimsloot by parreg
SmileMooi optrekje hier op een uithoekje van Hoek van Holland. Ik zag diverse mensen door het poortje sluipen tijdens mijn veldtocht. Is het een hotel? Ik heb vooral mijn aandacht gericht op het slootje en aanpalende duiker. Zag er patent uit. Zo zie je ze niet veel meer. Na mij voldoende vergaapt te hebben, ging mijn aandacht verder naar het vinden van een nano. Dat lukte prima. Dank daarvoor.

 

6228mystery6228. Bb's Sudoku #1 by belbor
SmileAls je een paar regenachtige dagen hebt zitten zweten op een puzzel, is het genoegen zeer groot als je dan bovendien de bijpassende cache kunt graaien. Er wordt dan het ene hoofdstuk afgesloten, maar een volgende dient zich snel aan. Die Belbor weet van geen ophouden. Het #1 in de titel deed al het ergste vermoeden. Maar eens kijken of ik doorga met die "ellende".
Mooi plekje voor een cache trouwens. Helaas was de logrol nat. Ik heb een halfuurtje lang een poging gedaan tot drogen, maar de zon is daarvoor nog niet krachtig genoeg. Enig onderhoud is dus gewenst.
BVDLC

 

traditional6227. Vriendendienst by Team JenR
SmileVoor vriendendiensten moet je in het algemeen niet bij mij zijn. Tenzij je een cache plaatst natuurlijk. Dan wil ik wel van mijn principe afwijken. Zoals vandaag in het altijd reisvriendelijke Rijswijk.
BVDLC