05-03-2009

Op de fiets naar Pijnacker alwaar ik na een flitsende start erg lang naar de cache heb lopen zoeken.

 

multi6069. Achter Randstadrail 2 by wenmx

6069SmileIk had vandaag een handicap van minstens 3! En ik speel geeneens geen golf! De handicap was aangebracht door de cache-legger, bewust of onbewust. En toch liep de start als een tierelier. Binnen 10 minuten zat ik op de stash area.
Maar laat ik bij het begin beginnen. Dat was mijn home in Delft. Alwaar ik op de ouderwetse fiets stapte om in Pijnacker een cache te vinden. Onderweg geen centje pijn en ik fietste meteen naar wp2, omdat een ex-collega daar vlakbij woont en ik dus wist waar ik de beschreven aaaaaaahhhhhhhhhhhhh erlebnis diende te beleven. Hoewel het vanaf daar helemaal mis ging en ik geen flauw idee had waar wp3 lag, deed ik maar wat en voor ik het besefte, stond ik er. Naar de coords ter plekke kijkend, begreep ik nu wat bij wp2 was bedoeld. 
Met ontzettend veel moed ging ik nu flitsend langs wp4 naar wp5 en stond dus heel vlot op de stash area. Daar heb ik echter minstens een uur lang de natuur uiterst zorgvuldig bestudeerd alvorens ik het potje tevoorschijn kon rukken. Afwijking ongeveer 10 meter.

Samenvattend de 3 handicaps:
Incorrecte schrijfwijze coördinaten (weg die punt achter de graden).
Onbegrijpelijke berekening bij wp3 (pas later begreep ik het).
10 meter afwijking cache coördinaten (is binnen de veiligheidsmarge).

Even voor alle duidelijkheid: ik heb me prima vermaakt en dank de cache-legger daarvoor.
Na 19 kilometer fietsen kon ik mijn fiets weer opbergen en met een voldaan gevoel op de bank neerploffen.