21-02-2009

Redelijk mooi weer in februari, dus er even op uit ten noorden van Delft. Daar zijn tijdens mijn winterslaap hier en daar traditionals geplaatst.

 

6012traditional6012. Park Rozenrust by Team Red-one
SmileRustig was het zeker hier in het parkje te Leidschendam. De mensen waren waarschijnlijk vooral bezig met het carnaval. Wel werd er getennist op het belendende baantje op deze mooie rustige en zelfs zonnige zaterdagmiddag in februari. Ik heb een klein rondje gewandeld naar de waterkant alwaar de cache-legger een prima plekje voor een cache had weten te vinden. Ongestoord mijn werk kunnen doen en dat is fijn. Dank daarvoor.

 

traditional6011. Watermanagement van Pr. Willem Alexander by Naaktslakkies
SmileDit is verrassend! Het fraaie borduren van handdoeken door Els is overgegaan in het haken en breien van nog bijzonderere knutsels. Met veel plezier heb ik hier aan het einde van de wereld mijn worteltekening geplaatst en zag dat Bu en Pu (spreek uit: Boe en Poe) mij net voor waren geweest.
Als manager van mijn eigen waterhuishouding waar tussen haakjes de nood soms zwaar kan stijgen, heb ik bewonderend maar toch ook wel enigszins sceptisch naar dit stukje watermanagement van onze kroonprins gekeken. Erg grappig dat wel. Maar om nu te zeggen dat ik blauw lag van de pret, dat ook weer niet. Ook niet blauw van de kou trouwens, want het weer was best wel lekker voor de tijd van het jaar.
6011De rit heen en weer van Leidschendam naar Stompwijk over de totaal verlaten hobbelklinkers mocht ik twee keer doen in grote rust. Alles en iedereen was verder aan het carnavallen. Omdat het voor mij elke dag carnaval is, kan ik dat wel begrijpen. Voor mij dus geen koekjes van de koningin vandaag.
BVDLC

 

traditional6010. Goed voor de Weerstand by Bente's Bende
SmileDe eerste weerstand zat vooral in het aanrijden. Man, wat heb ik veel onnodige kilometers gemaakt omdat mijn TomTom deze nieuwbouwwijk tussen Nootdorp en Zoetermeer geheel niet kent. Maar om nu te zeggen dat dit goed voor me was. Ik heb mijn twijfels. Toen ik eindelijk de stash area had bereikt kwam de tweede weerstand. Ik ben na de winterslaap duidelijk nog niet scherp. En dat moet je hier bij deze fraaie verstopwijze wel zijn. Gelukkig ben ik wel een aanhouder. En het is bekend: die wint. Zo kon ik na flink wat zoektijd toch met een zeer tevreden gevoel mijn worteltekening plaatsen. Dank daarvoor.

 

6009traditional6009. Rainbow Bridge: Tribute To Amigo by Team JenR
SmileOp ongeveer 25 meter van de cache had ik een onprettige ervaring. Ik wilde de fraaie Rijswijkse treurwilg eventjes op een kiekje zetten. Omdat een man en een ongeveer 13-jarige jongeman daar nog liepen, wachtte ik tot ze voorbij waren. Het jongetje treuzelde nogal, maar het is bekend: ik heb geduld. Dat was de man echter niet bekend. Hij greep mij stevig bij de arm om te verhinderen dat ik een fotootje schoot van het jongetje. Wat ik totaal niet van plan was. Mijn arm met het fototoestel hing dan ook slap langs mijn zij in afwachting tot de jongeman voorbij was. Een totaal overbodige actie van de man. Dat zag ie ook wel min of meer in, want hij mompelde dat dit zijn beroep was. Een soort excuus dus. Ik heb trouwens geen idee wat ie bedoelde en heb er ook niet naar gevraagd.
Toen de knaap uit beeld was, kon de treurwilg op de gevoelige plaat en kon ik eindelijk doen waar ik voor gekomen was. Mijn worteltekening plaatsen in de fraai maar wel link verborgen cache. Dank daarvoor.