18-09-2008

Op weg naar een afspraak ergens achter Arnhem eerst een leuke wandeling via een multi op het KEMA terrein.

 

5772cmulti5772. Arnhems buiten KEMA cache by Fiatrijder

SmileEven wat huishoudelijke mededelingen vooraf.

Hoewel nu staat aangegeven dat de wandeling 3 km is, had ik 5 km op mijn teller staan.

"Nooit van de verharde weg af", meldt de tekst. Dan vind je zeker antwoord C niet.

Maak bij antwoord D liever geen foto van het bedoelde bordje inclusief raam erboven met de man achter dat raam. Hij neemt dan meteen ook een foto van jou en komt samen met zijn collega achter je aan om heel beleefd te vragen waar je mee bezig bent. Gelukkig kon ik dat prima uitleggen.

Zorg dat je bij het zoeken naar antwoord I de juiste boom pakt. Ik nam de verkeerde.

Het is handig bij het zoeken naar antwoord K, vooral als je die niet meteen vind, goed om je heen te kijken of misschien de collega van de cache-legger in de buurt is. Hij weet ervan en kan je goed helpen. Je kunt hem goed herkennen, want hij loopt met een doos in zijn handen (nee, niet de cache, hahaha).

Ten slotte bij het openen van de cache komt opnieuw de genoemde collega goed van pas. Als je net als ik flink staat te schutteren, krijgt hij medelijden met je en haalt zijn collega, de cache-legger erbij. Die helpt je dan verder.

Tot zover de huishoudelijke mededelingen.

Ik heb me enkele uurtjes lang prima vermaakt op dit parkachtige bedrijventerrein. Het was mooi zonnig weer en rond de lunchpauze. Dat trok een groot deel van de werknemers naar buiten voor een wandelingetje. Sommigen sloegen zelfs aan het voetballen.

Dank voor deze mooie cache.

5772b5772a