30-08-2008

Multi cache nabij Delft in het Abtswoudse Bos. Hier heb ik al in 2003 een multi-cache geplaatst. Sindsdien is het nieuw aangelegde bos al aardig gegroeid. Evenzo het aantal caches.

 

5664bmulti5664. Alice in Wonderland by Geo_Taz
SmilePrecies wat ik nodig had na een weekje boemelen in Duitsland. Een prettige wandeling bij mijn bloedeigen stadje Delft. En nog wel in sprookjesuitvoering. Ik ken Alice alleen van naam. Het boek heb ik niet gelezen. Er lijkt me een behoorlijk steekje los aan deze dame, want ik snap niets van haar escapades. Maar goed dat de cache-legger de broodnodige stukjes tekst had bijgeleverd. Zo werd het een ontspannen wandeling door het mij overbekende Abtswoudse Bos. Een stralende zomerdag zorgde voor de omlijsting.
Het grootste wonder bij deze cache was, dat er helemaal absoluut niks mis ging. En dat is ietsje ongebruikelijk voor mij. Als ik mij toch enige (opbouwende) kritiek mag veroorloven. De losse aanwijzing aan het begin vind ik nogal link. Als ie wegraakt, is het misschien nog wel te doen door verschillende mogelijkheden voor A uit te proberen, maar toch. Kan ie niet ergens aan vastgemaakt worden?
Verder alleen lof voor deze 5,4km lange multi die over afwisselende paden loopt. Ik heb er erg van genoten. Evenals van de schitterend verzorgde cache. Zo zie je ze niet vaak meer. Dank daarvoor.
In: coin

5664a