22-08-2008

Beetje cachen in de buurt. Eerst in Delft zelf, daarna door naar Leidschendam, waar je behalve een beoemde geocacher ook een mooi park kunt aantreffen.

 

5525traditional5526. Parkeervuur NaNo Prinsenpark 2 by De Cavaliertjes
SmileNa een rondje door dit leuke parkje had ik nog wel zin in een toetje. Dat werd mij keurig geserveerd door dezelfde cache leggers. Dank daarvoor.

 

multi5525. Prinsenpark by De Cavaliertjes
SmileDit parkje in Leidschendam kende ik al. Maar het duurde even voordat ik dat doorhad, omdat ik ditmaal de Delftsblauwe bolide aan de andere kant had geparkeerd. Maximaal genieten was er niet bij vanwege een of andere regengod die het nodig vond dit parkje te sproeien terwijl ik er doorheen wandelde. De kindertjes op de diverse speelgelegenheden trokken zich trouwens weinig aan van de regen. Na het passeren van de betrekkelijk eenvoudige waypoint's was het niet lastig de cache locatie te betreden. Daar was gelukkig geen volk, zodat ik mijn worteltekening kon plaatsen in de fraai verborgen cache. Dank daarvoor.

 

traditional5524. Bomenwijk by fred-flinstone
SmileHa, alweer een cache in Delft. Wel aan de andere kant van de stad, maar dat was geen probleem. Door de ontzettend duidelijke hint had ik ook weinig gĂȘne iemands voortuin te betreden. Daar trof ik een cache type aan dat ik nog niet eerder had gezien. Dank daarvoor. Bij het weggaan nog even gezwaaid naar iemand voor het raam. Was dat Fred zelf?