20-08-2008

Na eerst de verloren ketting van Maxima te hebben teruggevonden in de buurt van Leidschendam, verder gegaan naar Leiden. Een grote cache gevonden en daarna door de binnenstad gewandeld.

 

5520bmulti5520. LEIDEN, een stad om van te houden. by RIES ,JannieC en Het BANANENTEAM
SmileOnderweg heb ik geworsteld met de i en de j. Ik heb verloren. Als gevolg daarvan stond ik ergens op 750 meter vanaf de cache ergens tussen woonhuizen uit te pluizen welke van de tientallen aanwezige tegels de juiste was. Geen enkele dus. Gelukkig zag ik bijtijds het licht en wandelde dezelfde weg maar weer terug om nu wel goed uit te komen en aldaar een prachtig verborgen cache aan te treffen. Dank daarvoor.
De tijd daarvoor had ik mij goed vermaakt in de door de cache-leggers geliefde stad. Het was al mijn zoveelste multi in Leiden en weer trok een lange stoet van professoren, dichters, dokters, schilders, loodgieters, timmerlieden en stukadoors op de way-points voorbij. Ik heb al hun gegevens genoteerd.
Slechts één buitje gehad onderweg en dat leek mij onder het landelijke gemiddelde. Ook een beetje geluk dus. Dank voor de mooi opgezette multi in een originele uitvoering.

 

5520atraditional5519. Gigantische cache by GPSLEIDEN
SmileHeeej, hier was ik al eens eerder. En niet ver van de plek waar ik nu inderdaad een gigantische cache aantrof. Mijn gebruikelijke gêne voor het zoeken in woonomgevingen was snel voorbij nadat ik een charmante hoofdknik had ontvangen vanuit de woonkamer. Ze kwam zelfs even het balkon op om mij aan te moedigen. Daarna durfde ik alles en dook onvervaard de struiken in. Na het plaatsen van mijn worteltekening is er nog even vriendelijk heen en weer gezwaaid ten afscheid. Dank daarvoor.
In: coin
Uit: coin

 

 

 

 

5518traditional5518. De ketting van Maxima by Naaktslakkies
SmileNa het hoedje nu een ketting. Normaliter heb ik totaal geen aandacht voor alle opsmuk die dames menen te moeten dragen, maar ik geef eerlijk toe al een beetje benieuwd te zijn wat er na deze twee fraaie objecten gaat volgen. Overigens bevreemdt mij deze Maximale belangstelling van de Naaktslakkies. Zelf dragen ze namelijk niets. Geen kleren en geen sieraden. Heet dat compensatie of zo?
Ik heb trouwens wel enige moeite gehad en gedaan om het sieraad vanaf alle kanten aan het oog te onttrekken. Als ik de ene kant bedekte, donderde de bedekking aan de andere kant er weer af en vice versa omgekeerd. Op deze typisch Belgische wijze heb ik mijzelf tamelijk lang bezig gehouden totdat eindelijk de boel bleef zitten. Tevreden terug gewandeld naar mijn Delftsblauwe bolide. Dank daarvoor.