19-08-2008

Wandelen in om Benthuizen, een dorp bij Zoetermeer in het groene hart van Holland. Het weer was niet geweldig en de papaplu was hard nodig.

 

5517traditional5517. Aan de waterkant by deejaykb
SmileBest wel lang lopen zoeken samen met het team A'tuin totdat dankzij flink wat girl power het doosje werd ontdekt. Daarna hebben we eendrachtig de volgende schone liederen aangeheven:

"We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey! Teachers! Leave them kids alone!
All in all it's just another ... "

Gecombineerd met:

"Ik heb je voor het eerst ontmoet,
Daar bij de waterkant, daar bij de waterkant,
Daar bij de waterkant.
... "

BVDLC

 

5516multi5516. Rondje Benthuizen by Benthuisje & GuusEnLonneke
SmileEen wandeling met ups en downs. Vooral van mijn paraplu. Die heb ik zeker een keer of tien van vorm moeten veranderen. Maar ik ging door. Al geniet ik met mooi weer intensiever van pittoreske dorpjes gelegen aan watertjes, met kerkjes, molentjes en zo. Bovendien was ik hier al cachend al een paar keer geweest.
De wandeling verliep soepel ook al omdat ik thuis een mooi speadsheetje had voorbereid, zodat ik alleen de gevonden getallen hoefde in te typen om de volgende coördinaten te verkrijgen. Toch ging het mis. Op de stash area waren kindertjes aan het spelen. Ze hadden oa gemene touwtjes gespannen om andere kinderen te laten struikelen. Bijna lag ik ook in een deuk, maar dan niet van het lachen. Enigszins teleurgesteld ben ik afgenokt met het idee later nog wel eens te kijken. Maar...
Toen lachte het geluk me toe. In de vorm van een tweetal geocachers zich noemende A'tuin. Spreek dat niet op zijn Nederlands uit, maar meer als: A-twin. Gedrieën durfde ik de kindertjes wel aan. Dus nogmaals naar de stash area en met veel list en bedrog hebben we de kindertjes om de A'tuin geleid. De machtig grote kist uit de klei getrokken en mijn worteltekening kunnen plaatsen. Dank daarvoor.

 

5515mystery5515. Een raadselachtige vondst by MacDuc
SmileBij het uitkomen van de cache het interessante verhaal gelezen en vervolgens even op mijn bekende schaapachtige wijze naar de puzzel gekeken. En dan weet je het wel. Vandaag een reisje Benthuizen gepland en deze aangeklikt. En wat zag mijn lodderoog? Een kei van een hint! Aha, dat gaf hoop. Zelfs meer dan dat. Na een stief kwartiertje knutselen zelfs mooie coördinaten.
Dus met een stralend zonnetje en in de verte een dikke zwarte lucht weer eens het Hollandse Groene Hart betreden. En ik vond zowaar een fraai verborgen cache. Die is dus geen raadsel meer. Dank daarvoor.

 

traditional5514. Uitzicht op het Bentwoud by deejaykb
SmileHet Bentwoud heb ik al meerdere malen gezien, maar niet vanaf hier... Ze hebben er blijkbaar een of andere spoorlijn tussen gebouwd. Ook mooi natuurlijk. Toch was ik tevreden met de fraai verborgen cache. Dank daarvoor.

 

5513traditional5513. Op bezoek bij oma in Delf(t)(gauw) by Team 40
SmileWe don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey! Teachers! Leave them kids alone!
All in all it's just another ...