04-08-2008

Weer wat caches in Delft en naaste omgeving. Alles op de fiets gedaan.

 

5461traditional5461. Skip by MacOZ58
SmileVoor de tweede keer hier en nu was het raak. Iets andere locatie, maar toch van hetzelfde. Herkent Skip de boom al, als ie passeert? Moet haast wel, lijkt me.
BVDLC

 

traditional5460. L.W.E.G. 3 by MRmcb
SmileNa wat gescharrel in de Delftse Hout bleek deze Pijnackerse teerling op tamelijk korte afstand te zijn geworpen. Dus even doorgefietst en gewandeld om deze te graaien. Dat lukte prima. Dank daarvoor.

 

multi5459. Kinderfeestje by Keurli
SmileAls er feestjes zijn, ben ik erbij. Geeft niet wat voor feest. Desnoods ook kinderfeestjes. Het kind in mij weet er wel weg mee. Bovendien is cachen altijd een feest voor me. Dus mocht ik een korte route door de kletsnatte klei waden met mijn karmozijnrode vouwfietsje. Het terrein is mij al ruim 30 jaar meer dan bekend en de duidelijke way-points leidden mij uiteindelijk naar een fraai verborgen cache op een heel rustig plekje. Dank daarvoor.
In: coin
Uit: coin

 

traditional5458. Ikea Delft by coppi
SmileHm, wel even een verrassing hier een cache aan te treffen. Heeft de reviewer toch niet helemaal zijn werk goed gedaan. Maar och, hij ligt me niet echt in de weg. En op een mooi plekje. Dus wat mij betreft blijft ie er liggen. Bedankt dan maar.

 

5456traditional5457. Mooi Delft: Je kan de paal in by fscheerhoorn
SmileWist ik veel, dat je de titel letterlijk moest nemen. Ik had me dus goed voorbereid en de benodigde klimspullen meegenomen. De K2 was het niet, maar wel een flinke uitdaging. Natuurlijk trok ik veel bekijks met mijn klimkunsten. Vooral van exotische buitenlanders die eigenlijk kwamen om de Oostpoort te bewonderen. Mijn escapades zullen tot in lengte van dagen te zien zijn op fotootjes tot in Japan toe. Ik heb ze in mijn beste Engels uitgelegd, dat dit normale Nederlandse tradities zijn om te vieren dat je niet meer hoeft te werken en je vrije tijd mag invullen zoals je zelf wilt. Ze begrepen het volkomen.
Toen het eventjes rustig was, heb ik snel de cache gelogd. Fluitend weer verder. Leuke cache. Dank daarvoor.

 

traditional5456. Mooi Delft: De schoorsteen by fscheerhoorn
SmileAch, mooi? 't Is een schoorsteen. En eigenlijk moet ie roken. Maar dat doet is al jaren niet meer. Omhakken is ook zoiets. Dat hebben we al gedaan met een sterrenkijktoren even verderop. Met grof geweld. De schoorsteen laten we maar staan. Lijkt me een beter idee. De cache ligt prima verstopt. Dank daarvoor.
In: coin