12-07-2008

Een wandeling in de buurt van de vele kruisende snelwegen nabij Ridderkerk.

 

 

multi5126. Grijs of Groen? by kuipzand

5126SmileAls het over kleuren gaat, moet ik altijd denken aan een scheidsrechter. De vraag was of hij geel of rood zou geven bij een geconstateerde vieze overtreding. Tot de verbijstering van het publiek werd het groen. De man trok namelijk zijn zakdoek en besloot uitvoerig zijn neus te gaan snuiten. De kaarten liet hij op zak.
Maar goed, hier ging het om groen of grijs. Voor mij begon het behoorlijk grijs, namelijk de snelweg van Delft naar Ridderkerk. Bij de start was het groen. Bij de finish ook. Tussendoor flink wat afwisseling. Bij WP3 kwam tussendoor de kleur bruin negatief om het hoekje kijken toen ik door een grasveld liep. Kwestie van even niet opletten.
En zo hopte ik van waypoint naar waypoint. Wel een bijzondere route trouwens met voortdurend die snelwegen links en rechts, boven en onder. De aanwijzingen onderweg waren goed te vinden evenals op het einde de fraai verborgen cache. Dit type heb ik overigens nogal vaak in België gezien. Na een paar uurtjes kwam zo een einde aan een leuke cache. Dank daarvoor. Daarna over het grijze asfalt weer terug naar huis.
In: coin
Uit: coin