13-06-2008

Op de thee in Den Haag, problemen met de A4 in Leidschendam en voor de zoveelste keer dezelfde heuvel op bij Zoetermeer.

 

4986multi4986. Het kleine geheim van de vuilstort. by wii-search
SmileVoor geheimen ben ik altijd wel te porren, ook al zijn ze klein. En deze was inderdaad klein, maar op een fijn plekje. Dat bleek toen ik mij over de heuvels van de voormalige vuilstort had begeven. Ik ben overigens al de tel kwijt hoe vaak ik hier in het kader van het geocachen overheen ben gestoven. Het begon al in juni 2003. Iets met kou. Dat was het nu niet. Ook niet echt warm. Een tussenin weertje. Lekker om te wandelen en dat heb ik met plezier gedaan. Tot de volgende keer.
BVDLC

 

 

 

 

 


4985multi4985. A4'tje by Team KIS98
SmileDat Leidschendam aan de A4 ligt, wist ik al. Daarvoor hoefde ik dus niet naar deze eveneens aan de Vliet gelegen plaats die eveneens in het bezit is van een stel tunnels en waar eveneens een enthousiaste bierdrinkende geocacher domicilie heeft.
Is daarmee alles van Leidschendam zo’n beetje gezegd? Dat moest dus even onderzocht worden vandaag. Wat bleek? Leidschendam beschikt ook over onvervalste blubber. Verder lekker gewandeld, maar geen bijzonderheden opgemerkt. Behalve dan dat de coördinaten zo nu en dan flink mis waren. Toch kon ik de gewenste antwoorden wel vinden door goed om me heen te kijken. Alleen bij de cache werd het te gortig. Ik moest zowaar midden op de snelweg zijn. Het zou toch niet, dat ik ergens een foutje had gemaakt? Na heftig graven in mijn herinnering bleek ik bij A een e-tje te weinig te hebben geteld. Kleinigheidje met grote gevolgen.
Na herstel van de eindformule klopte het ineens prachtig en kon de fraai verborgen cache worden gepakt, want hij lag aardig zichtbaar. Uiteraard na afloop van het worteltekening plaatsen, heb ik hem bedekt met zoveel natuurlijk materiaal, dat ik de volgende cacher aanraad een mestvork of iets dergelijks mee te nemen om de cache weer te ontdekken.
Dank voor de mooie cache.
In: TB
Uit: coin


mystery4984. 4.UR.I'S ONLY - de theevisite by Faming
4984SmileToen ik eindelijk de fraaie cache in handen had, kwam ik deducerende en combinerende tot de conclusie waarom ik hier zo lang mee bezig was geweest: Ik was compleet verdwaald in een varkenshok. Die zijn ook veel te grootschalig vandaag de dag. Verzachtende omstandigheden dus. Gelukkig had ik na lang rondlopen en vergeefs zoeken, enige tijd voor mijn cache-vondst een beroep kunnen doen op de Biertje-helpdesk. Ik begrijp overigens niet wat daar te lachen viel. Ok, hij had de cache in een vloek en een zucht gevonden. So what? En volgens mij is ie niet bepaald een theelurk. Ik wel, vooral 20 kruiden thee uit een busje. Van die korreltjes. Warm water erbij en hup, daar is de thee. Lekker makkelijk en lekker zoet.
Helaas heb ik na het plaatsen van mijn worteltekening de cache niet geheel volgens de bedoeling van de cache-legger teruggeplaatst. Wel geprobeerd, maar ik vond het haakje niet. En mijn arme oude rug werkte ook niet echt mee. Alweer verzachtende omstandigheden. Dat geldt niet voor de brandnetels. Die sloegen keihard toe. Kortom, best een leuke hobby, dat geocachen. En dank voor deze cache.