27-05-2008

Even de mogelijkheid tamelijk dichtbij enige nieuwe caches te vinden. Die kans liet ik niet voorbijgaan. Vooral in Zoetermeer vervulde de ode aan een bekende geocacher mij met vreugde.

 

4845traditional4846. Farogdatter by The Sugars
SmileEen rustig smal weggetje tussen Rotterdam en Delft. Hoe is het mogelijk in dit overbevolkte en drukke gebied! Terwijl in de verte een vliegtuig opdaalde en/of neersteeg - het was te heiïg om het goed te zien - zat ik rustig op het bankje mijn worteltekening te plaatsen op het fotorolstrookje. Nog even nagenoten totdat de regen het weer verpestte en toen zat het erop voor vandaag. Terug naar Delft.
BVDLC


traditional4845. L.W.E.G. 2 by MRmcb
SmileDat was nog even flink zoeken voordat ik de fraai verborgen micro in handen had. Ook deze nummer 2 in de serie mag er zijn qua uitvoering. Benieuwd wat deze Pijnackerse cache-legger nog meer voor ons in petto heeft. Dank voor deze in ieder geval.

 


4844mystery4844. PikOp1: Ode aan Barny by Kiddooz
SmileBeste barnie,
Staande hier in de druilregen bij een cache van de hand van Kiddooz die toch wel erg veel moeite heeft gedaan jouw in het welverdiende zonnetje te zetten, omdat je zo’n fijne, sympahtieke, vriendelijke en bovendien nog aardige vent bent, die nooit te beroerd is om achter anderen aan te hobbelen om weer een mogelijkheid te grijpen om zo’n bijzonder kunstzinnige en kaligrafische krabbel in een of andere cache-boekje te plaatsen, terwijl alom vooral door personen van het vrouwelijke geslacht bewonderende en begerige blikken worden geworpen op jou bijzonder fraaie mannelijke welgevormde torso waarbij vergeleken het lijf van Arnold Schwarzenegger om maar iemand te noemen meer lijkt op een pot rechtsdraaiende kwark, spreek ik de hoop uit, dat jij tot in lengte van dagen nog mag doorgaan met het verhandelen van opgloste moeilijke puzzelcaches, daarbij geasisteerd door al die andere qasi-puzzelaars, om zodoende je statistische rang wwarvan velen walgen maar ondertussen jaloers zijn dat zij niet die enorme vloed aan puntjes bij elkaar hebben geschraapt, en bovendien vermoeide en dorstige en hongerige cachers bij officiele maar ook spontaan opkomende events van soep, choclodamelk en weet ik wat voorziet en omdat ik nu geen idee meer heb waar ik met deze lofrede naar toe wil, besluit ik met je al het goeds te wensen en te hopen dat wij elkaar spoedig weer eens treffen bij een of andere geocache-gebeurtenis.


4843traditional4843. Grote Griezel by MacOZ58
SmileBij het parkeren van mijn Delftsblauwe bolide zag ik al iemand op de stash area aan het priegelen. Het bleek een mij nog onbekende geocacher te zijn, genaamd "smaragd xl". Dus even kennis gemaakt en gezellig gebabbeld en ondertussen de nano die hij net weer had verstopt, tevoorschijn gehaald. Terug bij mijn auto, kreeg ik bezoek van iemand uit het pand die me vertelde dat dit privé-parkeerplaatsen zijn. Dat staat overigens nergens, volgens mij. Maar goed, ik heb hem verteld dat ik hier nooit meer zou komen. Daar was ie tevreden mee.
BVDLC