17-02-2008

In Gouda goed aan mijn trekken gekomen via een gevarieerd aanbod aan caches.

 

4286multi4287. Reflex by zwerver
SmileEven in de buurt van Gouda mijn reflexen getest. Na een kilometertje struinen was daar eentje. Flexatief wist ik dat het nu niet meer complex was. En ja hoor, eventjes verderop lachte de cache mij toe. Ook ik vertoonde een brede grijns. Nadat we samen waren uitgelachen, heb ik mijn log gezet. Dank voor deze nachtcache. Die dus met wat geluk en rondstruinen ook overdag is te vinden.


traditional4286. Droog onder water by de schippertjes
SmileAl vanuit de auto op het smalle kanaalweggetje zag ik de cache mij breed toegrijnzen. Toch niet echt de bedoeling, denk ik. Dus nu lacht ie niet meer en wacht netjes tot iemand hem vindt op de manier zo dat hoort. Tijdens deze operatie heb ik mijn fraaie wortellog gezet. Mijn dank gaat uit naar de Schippertjes die ondanks hun grote behoefte aan water toch oog hebben voor de landrotten die graag met droge voeten ronddartelen.


4285traditional4285. het Boezemgemaal by de schippertjes
SmileHet viel niet mee de snel gegraaide cache te openen. Dan nog maar eens gegraaid. Pas toen de echte cache in handen. Die ging beter open. Daarna pas oog voor het boezemgemaal. Mooi hoor. Zo blijven de boezems tenminste goed gevuld, neem ik aan. Echt verstand heb ik er niet van, al begrijp ik uit de tekst dat dit gemaal beide kanten op werkt. Van cup A naar cup D en omgekeerd dus. Of zoiets.
Terug bij de auto de zoveelste cache-ontmoeting met MacOZ58. Dus weer even gezellig bijgepraat.
Dank voor de mooie cache.


traditional4284. File kijken ....... by aad.agten
SmileAls hier op de A20 vlakbij Gouda echt een file staat, lijkt het graaien van de cache mij een probleem. Op deze mooie zonnige zondagmiddag scheurde alle blik gelukkig snoeihard voorbij en dan kun je rustig je werk doen. Het horloge heeft het volgens mij nu helemaal begeven. Ik kreeg er geen beweging in. Dus alleen mijn wortellog gezet.
BVDMC


4283multi4283. Door Gouda ingepikt by aad.agten
SmileOp 3 oktober 2003 liep ik bij het noordelijk deel van ’t Weegje naar een intussen gearchiveerde cache te zoeken. Dat was wel iets lastiger dan deze, maar ook toen mooi weer. Niet zo druk trouwens als nu. Omdat de route een rondje maakt, kwam ik na verloop van tijd veel wandelaars tegen van een half rondje terug. Zij liepen dus tegen de klok in. Je moet maar durven. Ging er bij deze mooi opgezette in wezen gemakkelijke wandeling dan niks mis? Natuurlijk wel. Nauwkeurig had ik het gevraagde aantal hondenaanlijnmaanden bepaald en dat ingevuld in de coördinatenformule. Als je dat doet, kom je uit bij een spoorlijn. Ook mooi. Leuk paadje bovendien er naar toe. Maar geen cache. Je ziet, het is geen kunst mij op een dwaalspoor te brengen. Nadere bestudering van de tekst deed mij mijn foutje inzien. Een extra berekening bracht mij op de goede plek. Een mooie plek. En een fraai verborgen cache. Dank daarvoor.
In: TB
Uit: coin


4281traditional4282. platvertaald: watereend by aad.agten
SmileDe vertaling lijkt mij wel heel plat. Met hetzelfde gemak kun je vertalen met watergraaf, of eigenlijk watergraaft. Aldus filosoferend begaf ik mij naar de locatie bij Gouda, waarvan mijn ex-collega beweert dat ie er geboren is en alwaar ik op een dieper niveau met mijn bolide het asfalt regelmatig test. De micro lag er keurig bij. Geen last van pottenkijkers.
BVDLC


traditional4281. Hier en niet verder by aad.agten
SmileInderdaad kun je hier niet verder. Gelukkig had ik de tekst gelezen en daarom op de juiste plek geparkeerd. Vanaf de parkeerplaats aan de snelweg hier vlakbij Gouda was het niet gelukt. Mooi plekje trouwens voor een snelle cache. Dank daarvoor.