21-07-2007

Start met een achtergebleven puzzel van Sammie. Naar de duinen en op zoek naar een steiger.

 

multi3492. Steiger by MacOZ58
3492SmileMet het klimmen der jaren ben ik steeds minder gaan steigeren, dus het was wel leuk om in het altijd waterrijke Wateringse Veld op zoek te gaan naar een heuse kunst-steiger. Dat lukte wonderwel en ik heb de hele steiger bewonderd. Ik weet nu heel veel van sommige Wateringse of eigenlijk Esselandse inwoners. Het staat allemaal open en bloot beschreven. Het ding ligt er alweer 4 jaren, dus de buurt zelf heeft het wel gezien. De eenden ook. Ze hebben behoorlijk hun handtekeningen erop achtergelaten.
Natuurlijk zal mij als cultuurbarbaar zo’n kunstwerk worst wezen, want ik kwam voor de cache. Nadat ik tijdens mijn zoektocht al minstens 3x vice versa was overgestoken, las ik in de beschrijving dat je dat vooral niet moet doen. Waarvan akte. Tsja, mijn coords klopten niet echt. Na het vinden van de fraai verborgen cache op ongeveer 30 meter (aan de overkant dus) ben ik teruggekeerd naar de laatste brug om alle niet ter zake doende verticale staanders eruit te rammen. Aldaar aangekomen was mijn blinde woede gelukkig gezakt tot een aanvaardbaar niveau en snapte ik wat de cache-legger bedoelde. Tsja, zo kun je het ook bekijken. En dan kloppen de coords prima.
Dank voor deze interessante cache.


3491multi3491. Achter de duinen by The F-Team
SmileIk wist niet dat het zo mooi was hier achter de duinen. Op mijn dooie akkertje langs de volop bloeiende akkertjes gelopen. Alles wat groeide en bloeide had er zin in. De insecten hadden alleen belangstelling voor de bloemen en dus niet voor mij. Heerlijk dus. Voor ik het wist, was het rondje voorbij en kon de fraai verborgen cache gegraaid worden. Meer van deze! Dank daarvoor.


mystery3490. Sam`s Puzzelcache NR 3 "Bloemen" by sammie1990
SmileNa een vergeefse langdurige poging op 12 juli, was het nu op 21 juli in een zucht gepiept. Dank voor de herplaatsing. Hoewel het een mooi plekje is, ontbrak toch de fijne nuance. Een stukje bloemsierkunst dus. Maar ik klaag niet. Lekker gepuzzeld en zo. Toch een prestatie om zo’n woordzoeker in elkaar te knutselen. Ik zie daarin wel overeenkomsten met het bloemschikken. In dit geval bijna letterlijk, want in beide gevallen moeten ergens bloemen worden “ingestoken”. Nogmaals, knap gedaan en dank daarvoor.
Cry (12 juli) Volgens mij was het vogeltje gevlogen.
Bang voor de grasmaaier?
Ik kom na herplaatsing nog wel eens terug.