12-07-2007

Puzzels van Sammie die voorheen deel uitmaakte van Inkesa. Goed oplosbaar gelukkig. Daarna dekking in het groen via Belbor. Afgesloten met een bijzondere bloempot.

 

traditional3489. De Omgekeerde Bloempot by MacOZ58
SmileWie Honselersdijk zegt, zegt bloempot. En wat doe je met bloempotten? Je kiepert ze om. Bloemen horen niet in bloempotten, maar in de vrije natuur. Je snapt dus wel, dat ik geen zielige in bloempot wegkwijnende bloemen in huis heb. MacOZ58 heeft dat goed begrepen en symbolisch alle bloempotten onderste boven gezet. Hulde voor deze kilocacher! Ga zo door! En bedankt voor de fraai verborgen cache.


3488mystery3488. Natuurlijk groen by belbor
SmileEindelijk een puzzeltje naar mijn hand! Rommelen met cijfers om ze op de juiste plek te krijgen. Doe ik graag. Een makkie dus? Allesbehalve! Het heeft me twee volle avonden gekost om het voor elkaar te krijgen. En dan lees je, dat de een na de ander het schijnbaar moeiteloos voor elkaar krijgt. Grrr!
Vandaag mocht ik de vruchten plukken van mijn noeste avondarbeid. Dus naar … getogen om even te scoren. Hm, wat nou weer? Die belbor heeft mij al eerder te pakken gehad. Ik hem gelukkig ook intussen. Nog maar eens wat logs gelezen en toen gingen mijn hersens wat beter werken en zag ik het. Net daarmee klaar zijnde, zag ik een andere cacher precies hetzelfde doen. Het bleek Serendipitwo te zijn. Even kennis en foto gemaakt en daarna samen het werk afgehandeld. Ik was erg blij hem hier te ontmoeten, want mijn oude rug liet mij een beetje in de steek. Hij kon de fraai verborgen cache gemakkelijk pakken en terugplaatsen.
BVDLC


3487mystery3487. Zoek dekking by belbor
SmileMoest ik een cheque uitschrijven? Moest ik mij beschermen tegen luchtaanvallen? Moest er gebokst worden? Moest er nog iets procreatiefs verricht worden op mijn oude dag? Ik wist het niet. Omdat ik bang ben voor elektriciteit en alles wat daarmee samenhangt, heb ik een hulplijntje uitgegooid naar Keske27 die me verzekerde dat ik veilig mijn hand in het vuur kon steken. Dat heb ik toen maar gedaan. Wel een apart plekje. Toch houd ik mijn twijfels.
BVDLC


mystery3486. Sam`s Puzzelcache NR 4 "Artiesten" by sammie1990
SmileHet viel me mee. De meeste artiesten uit het lijstje kende ik wel. Slechts een vijftal namen had ik nooit van gehoord. Niet slecht op mijn oude dag, dacht ik. Je snapt misschien wel dat Twarris mijn favoriete groepje is, hoewel ik de laatste tijd er niets meer van hoor. Afijn, hjir bin ik, en ik graaide een cache. En dat was precies de bedoeling. Dank daarvoor en voor de kunstig geknutselde woordzoeker. Lijkt me een heel werk.


3484mystery3485. Sam`s puzzel cache NR 2 "DUIKEN" by sammie1990
SmileHm, duiken. Tsja, maar volgens mij niet de bedoeling. Misschien op de cache duiken? Naast de cache lag een bundel huis-aan-huis-krantjes gedumpt. Ach ja, ik lees ze toch nooit.
De woordzoeker zat weer stevig in elkaar. Sam krijgt er schijnbaar maar niet genoeg van. Klasse!
En dank voor de cache.


mystery3484. Sam`s Puzzelcache NR 5 " Geocachers" by sammie1990
SmileAha! Wat zag ik daar als eerste? Mijn bloedeigen geocachenaam. Grote emotie dus. En dan is de kans groot dat ik fouten maak. En dat gebeurde prompt. Hoewel de berekende locatie heel veel potentie had, vond ik er geen cache, hoe driftig ik ook mijn best deed. Toen maar even gpsgek gebeld wiens naam niet in het illustere rijtje stond en die daardoor dus rustig de cache had kunnen vinden. Zijn coords waren iets anders dan de mijne en kwamen 50 meter verder uit. Nu thuis snap ik mijn foutje. Ik had een spatie in een Belgische cachenaam ook meegerekend. Nu ik dat weet kan ik weer rustig slapen.
Het is natuurlijk duidelijk, dat dit mijn favoriete woordzoeker is uit Sam’s boeiende woordzoekers serie. Dank daarvoor en voor de fraai verborgen cache.