07-07-2007

Geen 7 caches op 7-7-7, maar een lekkere wandeling door een bos bij Delft.

 

multi3474. Verbergen #3: Moeder Aarde by vdbergjes
3474SmileMoeder Aarde hebben we natuurlijk allemaal lief. Dus naar het Abtswoudse Bos in het altijd moederminnende Delft getogen om haar te begroeten, van dichtbij te bekijken, plat te trappen of wat ook. Het was druk in het nog ontluikende bos. Allemaal ouders met kindjes die een door de school georganiseerde puzzeltocht liepen. Met als belangrijke opdracht: plankjes tellen op de bruggetjes. Zo leren ze dus al op jonge leeftijd de belangrijke aspecten van het geocachen. Zonder dat te beseffen overigens. Ik liet ze en ging mijn eigen gang. Wel werd me gevraagd bij het “object” dat ingericht was als verzorgingspost, of ik de opa was van één der kinderen. Niet dat ik wist.
Dan de cache-tocht zelf. Tsja, er is al een cache alhier met praktisch dezelfde route. Is dat erg? Nee hoor, want het Abtswoudse Bos is best de moeite waard voor een tweede bezoekje. Bovendien zijn de twee goed te combineren. Dus twee voor de prijs van één. Pak er nog een Haiku bij, en je zit op drie.
Ging het dan perfect? Nou nee. Ondanks mijn goede voorbereiding door de overdreven lastige formule in mijn ppc te programmeren, maakte ik een telfout bij het “object”. Niet gek natuurlijk, want daar werd door de nieuwsgierige dames in mijn verleden gegraven. Toen hun feest voorbij was, heb ik nogmaals deze onheilsplek bezocht en toen beter geteld. Met ook een beter resultaat, namelijk de cacheplek. En daar lag een echte Carrotte-pot op me te wachten. Dank daarvoor.