05-07-2007

Regen, een wal, een 1-jarige en grote problemen met het element lucht.

 

multi3473. De Code van de vier Elementen by Witchybien - Shadow Shape
3473SmileMijn probleem zit in de lucht. Dat is mij duidelijk geworden bij deze geraffineerde cache in het idyllische bosje vlak naast de vliegbasis Woensdrecht. Met water kan ik alles – soms was ik me er zelfs mee -. Met aarde kom ik overal – mijn auto ligt er vol mee -. Met vuur kun je mij vertrouwen – behalve die ene keer dat ik als kind een gortdroge gemaaide berm in brand stak en mijn erbij aanwezige vader de ramp aanschouwende in opkomende paniek mij vertelde dat dit het domste was dat ik ooit had gedaan, waarna ik met ongelooflijke kalmte gewoon de vlammen heb uitgetrapt -. Maar die lucht is een ramp. Ondanks die wetenschap toch geprobeerd op wp1 iets te vinden. Vergeefs. Twee keer zeker een half uur lopen en klimmen zoeken. Het verbaast me nog steeds dat de beveiliging van het zwaar bewaakte militaire vliegveld niet kwam kijken wat ik uitspookte.
Toen heb ik de Carrotte-methode uit de kast gehaald om als troost de fraai verborgen cache te vinden en dat is gelukt. Dank daarvoor.


3472multi3472. Elora's Micro Steps by Witchybien - Shadow Shape
SmileDe intussen ruim 1 jaar oude Elora kan trots op me zijn. Ik ben in haar micro voetstapjes getreden in het wandelvriendelijke bos nabij het altijd hooggewaardeerde Huijbergen alwaar ik vlak hiervoor een geduchte Wal had geslecht. Het is duidelijk dat kleine mensjes ons inspireren tot grote daden. Bij voorbeeld tot het plaatsen van twee kinderhandjes vol micro’s op de meest linke plekjes. In AOW-tempo heb ik ze stuk voor stuk proberen te vinden. D op wp4 is niet gelukt. Ik vermoed dat ie weg is. F op wp7 heb ik open en bloot op de grond gevonden, waarschijnlijk omdat de verstopplek het heeft begeven. Ik heb de aanwijzing erachter gelegd en bedekt met wat natuurlijk materiaal. De fraai verborgen cache was gelukkig niet te missen. Dank daarvoor.
Grootste schrik daarna bij het uitkomen van het bos: auto weg! Ik wist zeker dat ik mijn bolide recht voor het pad bij de ingang/uitgang bos had geparkeerd. En daar stond niks meer! Wat bleek? 50 meter verderop is ook een ingang/uitgang. Wie bedenkt er zoiets? Mijn arme gedotterde hartje kwam gelukkig weer tot rust bij het zien van mijn al tien jaar trouwe metgezel waarmee ik al zoveel hartstochtelijke avonturen heb beleefd.
Uit: TB


3471multi3471. Huijbergse Wal by ikkeok
SmileNa een half uur vloekend, tierend, zuchtend en bovendien ontevreden te hebben rondgelopen, had ik er genoeg van. Een cache zoeken is leuk, maar dan moet je de box wel vinden. Dus wat doe je dan? Juist! Je gaat nog eens de eindberekening overdoen. Tjee, er kwam ineens een heel ander getal voor de oost-coördinaat tevoorschijn. Toen werd het tijd om echt de grote Wal hier in het altijd hooggeroemde Hijbergen te beklimmen. De koers daarom een stukje verlegd en weer op zoek naar de cache. Nu lukte dat een stuk beter en kon de fraai verborgen box worden getrokken. Dank daarvoor.
In: TB
Uit: coin


traditional3470. Bazius by oeloe
SmileGoed voor het moreel om een nieuwe cache-dag te beginnen met een lekkere oppakker. Het regende op de parkeerplaats langs de A59 die ook wel A17 heet, maar dat deerde mij niet. Een snelle greep en weer terug in de droge auto om te loggen. Even snel weer teruggeplaatst en verder het Westbrabantse land in voor nieuwe cache-avonturen. En natuurlijk hopen dat het droog zou worden, want een echte avonturier zoals ik houdt niet van dat natte gedoe.
BVDLC