24-05-2007

Een piramide, een snelweg, nog lang geen trein en vier mooie witte eieren.

 

3306traditional3306. Stompie by Bennieboys
SmileNou, was me dat smullen! Zoveel geluk heb ik niet vaak. Op weg naar de cache aan de rand van Pijnacker vond ik zomaar vier enorme witte eieren. En geen vogel te ontdekken. Zo’n kans moet je mij niet geven natuurlijk. Als meesterkok heb ik die net in een fruitige salade verwerkt. Van vreugde vergat ik ter plekke bijna waar ik voor gekomen was. Bovendien maakte de cache-legger het mij wel lastig. De micro groeide wel heel gek aan dat stompie. Tamelijk origineel. Dank daarvoor.


multi3305. Zicht op de HSL by orm en de geitjes
SmileHet duurde wel even vooradat ik HSL in zicht kreeg. Vanuit Zoetermeer had ik toen al een aardig eindje weggepeddeld. Via allerlei binnenweggetjes mijn pijltje achterna fietsend had ik op een bepaald moment niet eens meer het besef waar ik me nu eigenlijk bevond. Twee sportieve dames wisten mij te vertellen, dat ik door Berkel en Rodenrijs fietste. Aha, ik was weer bij. En even verder, ja 3305hoor, daar was de HSL in alle glorie. Puik stukje werk van de bouwjongens. Benieuwd of ik er nog eens een ritje overheen ga maken.
Nadat ik mij had vergaapt aan de ingenieuze constructie, was het een kwestie van terugpeddelen naar Zoetermeer en de cache graaien. Dat viel echter wat tegen. Grapjassen (wie anders?) hadden de cache tamelijk onbereikbaar weggemoffeld. Ik heb nog eerst Loze Jorry gebeld om te vragen hoe de cache eruit zag. Ja, zo dus. Moest ik al mijn technisch vernuft uit de kast halen en uiteindelijk lukte het met mijn aerodynamische prikstok het ding steeds naderbij te schuiven totdat ik mijn hand erop kon leggen. Na het loggen op een andere plek verstopt, maar ik weet niet of dat de goede plek is. Ik stel voor dat orm eventueel vergezeld van een stel geitjes even gaat kijken voor de zekerheid.
BVDMC

 


multi3304. VerBergen #2: De Oudste snelweg by vdbergjes
SmileMet de A12 heb ik een speciale verhouding. Niet dat ik erover droom, maar toch kan ik hem wel dromen, zo vaak rijd ik erover voor het geocachen. Ik denk dat 50% van mijn strooptochten beginnen over de A12. De andere snelwegen zijn de A4 als ik noordelijk ga en A13, A16 als ik zuidelijk ga. Ik zal maar op gezag van de vdbergjes geloven dat de A12 de oudste is, want het nummer suggereert anders.
3303De cache-tocht door Nootdorp verliep gladjes en in een mum stond ik op de stash area, alwaar ik heel wat meer mummen nodig had om de cache te vinden. Maar uiteindelijk lukte het me om de fraai verborgen cache te lokaliseren. Dank daarvoor.


traditional3303. Piramide van Sijtwende by Faming
SmileBij het aanrijden ging het niet helemaal goed, want vanaf de A4 wees TomTom mij door de tunnel en wilde halverwege stoppen, omdat ie vond dat ik er was. Daar moet toch eens wat op gevonden worden door de programmeurs van dit beursgenoteerde succesvolle bedrijf. Of zouden ze de verkeersregels in Nederland niet goed kennen? Door deze grapjasserij benaderde ik de stash area weliswaar niet optimaal, maar er lag gelukkig een brug die ik te voet kon oversteken. Op deze stralend warme dag waande ik mij hier in Leidschendam als het ware een beetje in Egypte bij de echte piramides, hoewel ik die nooit echt heb gezien. Deze surrogaat-piramide schonk mij voor dit moment voldoende voldoening. Dank daarvoor.