28-04-2007

Muren, staafjes, pompen, spanning en groetjes. Allemaal in buurt van Haarlem en Amsterdam.

 

3134multi3134. Groetjes uit Hoofddorp by Team R & B
SmileOnderweg kwam het me ineens bekend voor. Vier jaar geleden was ik namelijk ook voor een cache. Geen idee of ie er nog lag. Overigens heb ik zelden een cache gedaan zoals deze. Gemiddeld twee en een halve stap tussen elk wp. Soms zelfs als ik mijn kleine teen bewoog, stond ik alweer op het volgende wp. Toch had het wel wat. Als een boemeltreintje door de wouden van Hoofddorp. Misschien geen wonder, dat ik door de vele berekeningen die je moet maken een beetje de mist inging. Ik liep dus niet op de juiste plek naar de cache te zoeken. Genoeg objecten die aan de hint voldeden, maar geen cache. Na een soepele herberekening kwam ik wel op de juiste plek en daar lag de cache mij al toe te lachen. Na het loggen geprobeerd hem wat beter te bedekken, maar het is lastig op die plek.
Dank voor de mooie cache en de groetjes terug uit Delft.

 


3133multi3133. Spannend Hoogtepunt by Pasdrom
SmileOp het vouwfietsje bergje op en bergje af onderwijl genietend van het schitterende uitzicht in de verte over het typisch Hollandse landschap met op de achtergrond de mooie stad Haarlem en zijn satellietsteden, maar natuurlijk ook van de kunstwerken nabij die veel groter zijn dan je denkt als je ze van verre ziet. Echt spannend was het niet, maar wel hoogtepunt na hoogtepunt. Zo heb ik dus flink aan mijn conditie kunnen werken op deze mooie zomerse dag. Probleemloos van wp naar wp met aan het eind de cache op een verrassende plek. Dank daarvoor.
In: TB

 

 

 

 

 

3132multi3132. Pompen of verzuipen by Pasdrom
SmileDat we in ons laaggelegen landje flink moeten pompen om niet te verzuipen, is algemeen bekend. De cache-legger liet dat nog eens mooi zien aan de hand van deze cache. Grote tot kleine waterpartijen trokken aan mijn ogen voorbij, terwijl ik soepel de prachtige route fietste. Hoogtepuntje was de rustig gelegen toegankelijke boomgaard waar ik even gezapig doorheen ben wezen wandelen om de antwoorden te vinden. Diverse malen onderweg door andere fietsende mensen “lastig gevallen” die de weg kwijt waren en dachten dat ik ze wel weer op het goede spoor kon zetten. Zo’n  blinkende GPSr op het stuur van een vouwfiets maakt wel indruk natuurlijk. De een moest naar Halfweg, de ander zocht een tunnel, de derde wilde gewoon een praatje. Kortom gezellig op deze mooie zomerse dag. De cache lag in de buurt waar ik hem vermoedde fraai verborgen op een keurig plekje. Dank daarvoor.
In: TB


3130traditional3131. Staafjes by Baci team
SmileHelemaal vergeten naar het kunstwerk te kijken! Wel de cache gelogd natuurlijk, zo ben ik wel. Op de foto’s die ik heb gemaakt zie ik geen Staafjes of enig ander kunstwerk. Wel een zwaan, En veel beton. Kijkend in de gallery van deze cache zie ik ook geen foto’s van de Staafjes. Ik begin langzamerhand te vermoeden dat er helemaal geen kunstwerk van Staafjes is hier in Amsterdam. Of heb ik het mis?
BVDLC

 

mystery3130. Tussen muren by KeesC
SmileTsja, dat krijg je als je beschrijving niet goed leest. Dan moet je een hulplijntje bellen, omdat je de cache niet kunt vinden. Nou heb ik wel een piepklein excuus natuurlijk: een flink verschil tussen de cache-coords en berekende coords uit de puzzel. Het belletje naar Biertjuh had snel succes. Voor Ruud twee woorden had gezegd stond ik al met de cache in de hand. Ik had vooraf wel naar de plek gekeken, maar afgekeurd. Onterecht dus.
BVDLC