14-04-2007

Het traditionele jaarlijke GME in Naarden. Ik ga altijd voor de gezelligheid en pik hier en daar een cache mee.

 

mystery3068. [GME2007] Hey-Who-Are-You-Cache by Scouting Erica
SmileGelukkig wist ik wie Wijntjuh was en zij wist wie ik was. Dan heb je verder weinig nodig. Dus even later op mijn gemak een wandelingetje gemaakt. Even uit de drukte. Dank daarvoor.


event3067. Geocaching Multi Event 2007 by Scouting Erica
3067aSmileAls je wat later op de dag komt, is het wat minder druk. De begincache was goed opgezet. Dat wil zeggen, dat ik eerst alle basaltblokken bij het strandje heb omgekeerd voor ik tot de ontdekking kwam dat er een briefje op een paal hing. Daarna ging het een stuk vlotter.
Op het event zelf heb ik paar uurtjes gezellig rondgehangen en weer kennis gemaakt met voor mij onbekende teams. Dit heeft er zelfs toe geleid dat ik een dag later naar Oss ben gereden om er een cache van Flet te gaan doen om de zogenaamde Flet-kwaliteit te testen. En die zat wel goed. Dus allemaal naar Oss.
Ook oude bekenden weer even gezien. Zelfs een nieuw teamlid van de Watjes ontmoet, waarvan ik het bestaan niet kende noch vermoedde. Zij schijnt de 15e te zijn in de rangorde van troonopvolging. Dennis en Roelie nog gefeliciteerd met deze aanwinst voor het heldenteam.
En natuurlijk de intussen zeer geroutineerde organisatie bedankt voor deze mooie dag. Ze hadden zelfs voor prachtig zomerweer gezorgd en dat half april!

3067b3067c3067d3067e3067f3067g3067h3067i3067j3067k
multi3066. Weespermoppertje 2 by Erbie & Orbie.nl
SmileOoit had ik Weespermoppertje 1 gedaan. Eigenlijk 2x, want de eerste keer was de cache geript. Nadat Satellietje de cache had herplaatst, kon ik er heen om te loggen. Nu dus Weespermoppertje 2. De avond ervoor nog even gebeld naar 8BG voor wat info, want hij had de nieuwe cache als eerste gevonden. De info die hij me gaf, vijzelde mijn vertrouwen dusdanig op, dat ik het wel aandurfde. De leugenaar! De fantast! De onbetrouwbare! Nou ja, ik heb lekker door de schone plaats Weesp gefietst en heb trouw alle wp’s bezocht en daarna de fraai verborgen cache gegraaid, waarvoor mijn hartelijke dank. Maar de info klopte van geen kant! Foei!


3065traditional3065. Bultje van John by Biertjuh
SmileBij het aanrijden stond er al een ontvangstcomité op mij te wachten. Breed lachend werd ik verwelkomd door GPSannes en Knifemen. Evenals ik deden zij op weg naar het GME-event nog wat voorwerk. Zij hadden de bult al beklommen en na een halfuurtje bijpraten begon ook ik aan de klus. Viel nog niet mee in dat warme weer, die drie en halve stap naar boven. Maar het lukte en de fraai verborgen cache kon worden gegraaid. Dank daarvoor.


traditional3064. A9 Weg van de Snelweg by Biertjuh
SmileWat hebben deze cache-leggers toch met snelwegen? Er zijn toch ook andere verstopplaatsen? Echt weg van de snelweg. Via kruip door sluip door over kronkelende landweggetjes kwam ik uiteindelijk alternatief bij de snelweg terecht alwaar het denderende gedreun boven mij de plek aangaf waar Biertjuh op kickt, natuurlijk wel nadat het paar zijn/haar dagelijkse glaasje van het 3063vorstelijke/keizerlijke vocht heeft genuttigd. De verzwaarde kist werd gevonden en de log kon worden gezet. Dank daarvoor.
In de log van Blurk kunnen we lezen waar de volgende caches zullen worden geplaatst. Of worden we verrast met een leuke multi? Om een meertjuh?


traditional3063. De Oude Spoorlijn by DS Travel
SmileMijn beppe (oma dus) woonde vroeger in Heerenveen ook aan zo’n oude spoorlijn. Als ik op bezoek was, vergaapte ik mij regelmatig aan de puffend langsrijdende spoortram. In gedachten zag ik een dergelijk tafereel hier bij Wilnis op deze cache-locatie. De dijk ligt er nog en het is te zien waar de trein langsreed. Nostalgie dus voor mij. Leuk. En bedankt voor de cache.