13-03-2007

Voordat ik onderzocht of de weg naar Kralingen echt oud was, fair play gespeeld. Daarna Sneeuwwitje getackeld.

 

2941multi2941. Zoektocht naar sneeuwwitje by G.E.S.
SmileBij wp1 was duidelijk dat de prins er vandoor was. Niet op mij gewacht dus en dat is niet netjes. Bovendien had ie bij wp3 de informatie weggeveegd om het mij moeilijk te maken. Maar werd ik daar boos om? Zeker wel! Wat zijn dat voor manieren? Driftig heb ik het circuit gerond. Ook wp8 heb ik niet kunnen vinden. Maar de cache wel! En daar gaat het om. En ja hoor, aldaar trof ik ook mijnheer aan samen met zijn geliefde. Omdat ze er nogal vertederend uitzagen, heb ik hem niet zijn verdiende pak slaag gegeven. Gelukkig ben ik vergevingsgezind. Maar laat het niet weer gebeuren! De cache zag er goed uit en lag er mooi bij. Dank daarvoor.

 

 

 

 

2940multi2940. Zo oud als de weg naar Kralingen by Phalocrocorax
SmileOnderweg heb ik even een onderzoekje ingesteld via een interview met iemand die al zijn hele 78-jarige leven aan de ’s Gravenweg woont en die het dus kan weten. De uitdrukking is: “Zo oud als de weg VAN Kralingen” en dat is NIET de ’s Gravenweg. Mijn respondent was daar zeker van. En dan kan de Dikke Van Dale nog zo de cache-legger gelijk geven, ik geloof die oude baas. Bovendien maakt zijn woning deel uit van deze cache-route. Dat maakt hem nog geloofwaardiger.
Na deze hele lange soms nog pittoreske weg te zijn afgereden en alle vragen beantwoord te hebben, was het tijd om een micro te zoeken. Dat ging niet helemaal goed. Vanuit een dakraam riep een bewoner wat ik daar zocht. Eeh, Eeh, een aanwijzing voor een speurtocht. Nou die lag niet waar ik zocht, want hij had niemand toestemming gegeven er iets te verstoppen. Foute boel dus. Maar volgens mijn betrouwbare hulplijn Koos de Kapper was ik wel warm. Figuurlijk dan. Slechts een tiental meters verderop vond ik daarna wel wat ik zocht. Dank daarvoor.


mystery2939. Matroesjka 1: Fair Play by hrng (with thanks to The Cow Spots)
SmileSA OB MC SD ME OF EG TH JI EJ WK AL TM GN EO LP UQ KR HS ET BU BV EW NX IY NZ HA EB TC LD EE VF EG NH VI AJ NK DL AM AN GO WP AQ SR ZS OT NU DV AW GX DY EZ CA OB OC RD DE IF NG AH TI EJ NK WL EM RN DO EP NQ MR ES GT RU AV TW IX SY TZ HA UB IC SD GE EF SG TH UI UJ RK DL IM KN BO EP NQ ER RS MT EU TV EW EX NY NZ AA AB RC TD OE EF GG EH RI EJ DK EL NM EN NO TP RQ OR FS ET RU DV EW OX NY VZ EA RB WC AD CE HF TG EH CI AJ CK HL EM AN AO NP DQ AR NS KT DU AV AW RX VY OZ OA RB
In: HH Agenda, TB
Uit: coin

(als je dit wilt lezen: steeds de eerste letter van de twee nemen)